Keystone logo

33 Master Programmer i Journalistikk og massekommunikasjon Media Mediehåndtering 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Journalistikk og massekommunikasjon
  • Media
  • Mediehåndtering
Studieretninger
  • Journalistikk og massekommunikasjon (33)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Journalistikk og massekommunikasjon Media Mediehåndtering

Som første nivå på grunnskolen følger mastergraden grunnutdanning og kvittering for bachelorgrad. Det gjør det mulig å oppnå beherskelse i et bestemt fagområde eller studieemne.

Hva er en Master i Media Management? Dette studiet er for studenter som ønsker å lede mediebedrifter, gi strategisk rådgivning, og bli kommunikasjonsledere. Noen temaer dekkes ofte inkluderer søkemotor optimalisering og markedsføring, sosiale medier kommunikasjon, data-drevet styring og bedriftsledelse. Programdeltakere lærer ofte om nettverkssikkerhet, globalisering og ulike typer medieorganisasjoner for å dekke viktige problemer fagfolk støter på.

Studenter fra et mastergradsprogram i medieforvaltning kan forvente å lære seg ferdigheter som bedriftsledelse og prosjektledelse, som er nyttige profesjonelle evner som kan brukes i praktisk talt alle bransjer. De lærer også hvordan man effektivt håndterer profesjonell digital kommunikasjon for organisasjoner.

Kostnaden for en mastergrad i medieadministrasjonen avhenger av hvilken skole du går og i hvilket land den befinner seg i. Programmer har en tendens til å løpe mellom et år eller to. Å nå ut til skolene for den mest oppdaterte økonomiske informasjonen er alltid en god innsats.

Kandidater med en Master i Media Management kan forvente å ha karrierer som spenner fra produksjonsassistent, markedsundersøker og junior konsulent til mer seniorroller som partner, prosjektleder, digital publiseringsleder, journalist, mediekonsulent og programleder. Muligheter eksisterer også som analytikere, kreative direktører eller innholdseksperter og strateger. Andre stillinger i bransjen kan være relatert til markedsføring, ledelse, medieintelligens, forretningsutvikling, strategianalyse eller regulering og politikk.

Master i Media Management programmer kan bli funnet over hele verden. Mens de fleste kan være campusbaserte grader, finnes det muligheter for nettbasert opplæring, noe som gjør at du kan delta og fullføre kurs der du bor på egen hånd. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.