Keystone logo

1 Master Programmer i Kunststudier Illustrasjon Medisinsk illustrasjon 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Kunststudier
  • Illustrasjon
  • Medisinsk illustrasjon
Studieretninger
  • Kunststudier (1)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Popular locations

Master Programmer i Kunststudier Illustrasjon Medisinsk illustrasjon

En mastergrad er en utvidet læringsgrad som gir studentene avanserte ferdigheter i sitt valgfelt. For å melde deg inn, må du allerede ha oppnådd en bachelorgrad på kunst-, vitenskaps- eller utdanningsområdet fra en akkreditert skole.

Hva er en Master i medisinsk illustrasjon? Dette spesialiserte programmet hjelper elevene til å utvikle både kritiske og kreative tenkningsprosesser som de trenger for å forklare kompliserte medisinske konsepter nøye gjennom illustrasjoner. Du vil lære forskningsteknikker som er kritiske for dette feltet, og hvordan du styrer tiden din under prosjektutvikling, fra konsept til ferdigstillelse. Studentene lærer også hvordan man gir effektive visuelle hjelpemidler til støtte for reklameprosjekter eller til opplæringsformål.

Medisinske illustrasjonsstudenter uteksaminere med avanserte forskningsferdigheter, samt kommunikasjons- og samarbeidsevner som er ettertraktede talenter i alle karrierefelt.De skal ha opplæring i prosjektledelse og, gjennom nødvendighet, lære tidshåndtering og problemløsende ferdigheter som kan kvalifisere dem til lederstillinger i en organisasjon.

Kostnadene for dette programmet er forskjellig fra skole til skole, avhengig av del av hvor skolen ligger. Det anbefales at du direkte kontakter opptakskontorer for informasjon om undervisningsutgifter. Pass på å spørre om stipend, stipend og annen form for økonomisk hjelp.

Nyutdannede fra dette programmet er ofte kvalifisert til å jobbe som innholdsutviklere og illustratører for en rekke medisinske eller farmasøytiske selskaper og mange tilknyttede felt som spenner fra psykologi til fysioterapi til veterinærmedisin. De kan også finne karriere i digital eller tradisjonell publisering, inkludert nyheter samt bøker. Eller de kan påta seg ledende stillinger som kreative styremedlemmer eller konsulenter på biokommunikasjonsområdet.

Online utdanning gir deg mer fleksibilitet i å forfølge en grad, og du kan finne en rekke skoler som tilbyr en Master i Medical Illustration programmet. For å finne en skole, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle i hovedskjemaet.