Keystone logo

14 Master Programmer i Samfunnsvitenskap Statsvitenskap Mekling 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Samfunnsvitenskap
  • Statsvitenskap
  • Mekling
Studieretninger
  • Samfunnsvitenskap (14)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Samfunnsvitenskap Statsvitenskap Mekling

Å få en mastergrad er en stor prestasjon. Det viser utholdenhet og dedikasjon. Personer som tilbringer tid og ressurser til å forfølge avansert utdanning indikerer at de er seriøse om deres valgte karrierefelt.

Hva er en mester i mekling? Det er mange fasetter til en karriere i mekling. En mastergrad i dette feltet kan utdanne en i disipliner som psykologi, sosiologi, utdanning, lov, sosialt arbeid og mer. Dette kan gjøre det mulig for studenten å forstå kravene til mekling i flere sammenhenger. Kursene dekker vanligvis fag som intervensjon og oppløsning, etikk og juridiske krav til mekling, og teorier og prinsipper for å diagnostisere konflikt.

Å ta kursene knyttet til en Master i mekling grad kan gi den enkelte en dypere forståelse av hvordan effektiv kommunikasjon oppstår, noe som er gunstig i nesten alle situasjoner. Studentene er generelt trent til å være mer følsomme overfor utviklingsbehovene til familier og andre grupper, samt honing sine problemløsende ferdigheter.

Undervisning for å delta på en skole for å oppnå en Master i mekling kan variere mellom steder. Det er en god ide for studenter å sjekke inn i skolepengene på skolene de ønsker å delta på.

Det er mange institusjoner og organisasjoner både offentlige og private som stoler på utdannede mediatorer for å løse problemer som kan oppstå. Familie advokatfirmaer ofte ansette mediatorer for å bidra til å forene forskjeller mellom familiemedlemmer. Forsikringsselskaper ansetter erstatningskrav representanter med grader i mekling for å bidra til å avgjøre krav. Det er stillinger på sykehus for mediatorer å jobbe med pasienter for å sikre kvalitetspleie. Regjeringen hyr også mediatorer for å bistå i en rekke arenaer.

Det er mange steder å få en mester i mekling. Det kan være skoler tilgjengelig lokalt i tillegg til internasjonale organisasjoner. For å komme i gang, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle inn hovedskjemaet.