Keystone logo

42 Master Programmer i Ledelse Merkevareforvaltning 2024

Filtre

Filtre

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Ledelse
 • Merkevareforvaltning
Studieretninger
 • Ledelse (42)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Programmer i Ledelse Merkevareforvaltning

  Når man vurderer mulige alternativer etter avsluttet bachelorgrad, kan en mastergrad være en god måte å få profesjonell opplæring på før man går inn i arbeidsstyrken. Masterprogrammer er ofte skreddersydd for bestemte karrierefelt.

  Med den voksende fremtredigheten av sosiale medier i globaliseringens alder, kan de som ønsker å kombinere kreative og næringsliv, spørre hva som er en Master i Brand Management. Feltet for merkevareadministrasjon innebærer å lære å identifisere og analysere kvalitet og ytelse, samt bildene og omdømmet til kommersielle produkter. Studentene kan utvikle design og markedsføringsstrategier for å sikre suksess for et produkt for å produsere forretningskapital. Master 's programmer i dette feltet kombinerer vanligvis forelesninger med feltbesøk og casestudier for å jobbe med branding på virkelige selskaper.

  En utdannet grad i merkevarestyring gir flere nyttige ferdigheter til studenter som forfølger det. Dette inkluderer evner til å forstå hvordan forbrukere gjør kjøpsbeslutninger, analysere markedsføringsstrategier for konkurrenter og effektivt bruke sosiale medier og andre plattformer som salgsfremmende verktøy.

  Programkostnader for en Master i Brand Management varierer etter land og utdanningsinstitusjon. Kursene kan vanligvis fylles ut på ett til to år.

  Nyutdannede fra slike programmer kan finne mange karrieremuligheter i feltet. De kan fungere som en merkevare-, markedsførings- eller produktleder; som konsulent for prosjektutvikling; eller som strateg, merkevarekonsulent eller markedsdirektør. I tillegg til næringslivet kan merkevareforvaltere også finne arbeid innen finansielle tjenester, teknologisektoren, utdanningsinstitusjoner eller helsevesenet institusjoner, eller ikke-profitt-sektoren. Mange mastergradsprogrammer i merkevareadministrasjon innarbeide karriereveiledning og opplæring som en del av læreplanen, i form av praksisplasser, konsulentpraksis eller casestudier.

  Graduate kurs i merkevare ledelse tilbys internasjonalt. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.