Keystone logo

14 Master Programmer i Ingeniørfag Materialvitenskap Metallurgi 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Ingeniørfag
  • Materialvitenskap
  • Metallurgi
Studieretninger
  • Ingeniørfag (14)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Ingeniørfag Materialvitenskap Metallurgi

Når studentene har uteksaminert seg med en bachelorgrad, har de mulighet til å søke masterstudium i sitt fagområde. Mastergradsprogrammer lar ofte elevene konsentrere seg om et bestemt aspekt av en bransje eller et felt og videreutdanning. De hjelper elevene til å lykkes med å mestre sitt område av interesse.

Hva er en Master i Metallurgi? Dette programmet fokuserer på mineralbehandling og kjemien bak å trekke ut urenheter fra metaller, briller og krystaller. Elevene lærer å bruke disse rensede produktformene, endre deres styrke og gjøre dem resistente mot korrosjon. Disse ideene kan implementeres i en rekke bransjer, som gjenvinning, produktutvikling og avfallshåndtering. Studentene kan formulere og løse problemer, endre eksisterende metoder og vurdere dagens prosess. Til slutt hjelper disse prosessene med å forbedre produktene og forenkle folks liv.

I tillegg til å lære å forbedre naturlige stoffer og menneskeskapte materialer, lærer lærde viktige ferdigheter som hjelper dem til å fungere på arbeidsplassen. Å jobbe med et lag, møtefrister og være ansvarlig kan hjelpe elevene til å oppnå større lønn og kvalifisere seg til mer prestisjefylte stillinger etter oppgradering.

Kostnaden for undervisning kan variere fra universitet til universitet, avhengig av programmets spesifikasjoner, samt hvor skolen ligger. Studentene bør gjøre sin forskning før de søker på et universitet for å sikre at de velger en som passer for dem.

Metallurgifeltet tilbyr et bredt spekter av muligheter til masterstudenter. En profesjonell kan finne arbeid i små og store selskaper som jobber som stålprosessingeniør, materialforsker, feilanalytiker eller design- og kvalitetsanalytiker. Nyutdannede kan også finne sysselsetting i undervisning, ledelse og prosjektering.Med en konkurransedyktig lønn og mange ekstra fordeler, gir denne graden ofte suksess til studenter som har en Master i Metallurgi.

Studenter som bor på eksterne steder, jobber eller har familier kan ønske å ta programkurs online. En rekke institusjoner tilbyr disse alternativene. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptakskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.