Keystone logo

39 Master Programmer i Samfunnsvitenskap Områdestudier Midtøsten-studier 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Samfunnsvitenskap
  • Områdestudier
  • Midtøsten-studier
Studieretninger
  • Samfunnsvitenskap (39)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Samfunnsvitenskap Områdestudier Midtøsten-studier

En mastergrad er en avansert akademisk betegnelse gitt til enkeltpersoner som effektivt fullfører et omfattende studium i et bestemt felt eller industri. De fleste mastergradsprogrammer tar omtrent to år å fullføre, og bygger vanligvis på kunnskapen som er oppnådd i en beslektet bachelorgrad.

Bare hva er en master i Midtøsten studier? Dette strenge programmet tar vanligvis to år å fullføre og innebærer en bred oversikt over temaer som er relevante for Midtøsten. Studenter i et slikt program bør forvente å dekke Midtøsten historie, islamske og religiøse studier, Midtøsten kunst og arkeologi, og en rekke språk og bemerkelsesverdige litteraturarbeid skrevet på arabisk, hebraisk, persisk og tyrkisk. Ytterligere oppmerksomhet vil bli gitt til gamle kulturer som egyptologi og assyriologi, samt de økonomiske hensyn som er av interesse for dette området.

Vellykkede kandidater fra en master i Midtøstenstudieprogrammet er forberedt på et bredt spekter av globale stillinger. De er også vanligvis ansatt før og i stand til å styre høyere lønn enn de uten grader, eller de med mindre grad.

Kostnaden ved å skaffe seg en Master i Midtøstenstudier varierer på grunnlag av flere sentrale faktorer, blant annet programmets varighet, regionen der den tilbys, og prestisje av selve programmet og skolen som tilbyr den.

Mange kandidater fra Midtøsten-masterprogrammene finner arbeid i høyere utdanning eller som kulturelle kontakter eller analytikere, mens andre finner arbeid i konsulentvirksomhet, oversettelse, utenlandske tjenester, frivillige organisasjoner eller i privat sektor. Andre bruker imidlertid graden som et middel til å skaffe seg en mer avansert grad.

Hvis en master i Midtøstenstudier høres ut som det rette handlingsforløpet, kan du få tilgang til vår omfattende globale katalog over programmer og bruke ledelsesskjemaet til å finne det som passer best for dine behov. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.