Keystone logo

4 Master Programmer i Økonomistudier Økonomistudier Mikroøkonomi 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Økonomistudier
  • Økonomistudier
  • Mikroøkonomi
Studieretninger
  • Økonomistudier (4)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Økonomistudier Økonomistudier Mikroøkonomi

En mastergrad er ofte en utmerket måte å fremme deg selv i ditt valgte felt. Det tar vanligvis omtrent to år å fullføre, men det viser verden at du har oppnådd en dyp forståelse av emnet.

Hva er en mastergrad i mikroøkonomi? Denne grenen av økonomi omhandler studiet av hvordan enkle beslutninger og individuelle politikker påvirker økonomien. Kursene dekker ofte effektene av endringer i markeder på prising for forbrukere og for bedrifter, samt endring av ting som påvirker disse markedene, som for eksempel skatter og knappe ressurser. Denne studien kan gi informasjon som påvirker politikken for både leverandører og forbrukere ved å holde dem oppdatert på konsekvensene.

Fordeler ved en mastergrad i mikroøkonomi kan fungere for deg i ditt personlige liv, så vel som din profesjonelle. Du kan lære verdifulle ferdigheter som kostnad / nytteanalyse, strategisk beslutningsprosess og pengehåndtering.

Kostnaden for en mastergrad er avhengig av din plassering og skolen du har valgt. Du kan få et detaljert estimat fra skolen du planlegger å delta på.

En karriere i mikroøkonomi kan ofte se ut som du vil. Du kan velge å gå corporate, som finansdirektør som har en bestemt innvirkning av selskapets økonomiske politikk. Eller kanskje du foretrekker en stilling som forskningsanalytiker i statlig kapasitet, der du kan informere ledere om virkningen av beskatning på forskjellige markeder. Du kan også velge å bli en konsulent eller en forsker som arbeider for å hjelpe andre bedrifter til å bedre seg selv gjennom politiske endringer. Alternativt kan en karriere som forfatter være det du søker, og hjelper lekmenn å forstå de komplekse teoriene som driver priser og tilbud og etterspørsel.

Du kan sannsynligvis få en Master i mikroøkonomi hvor som helst i verden. Den er tilgjengelig på mange universiteter og høgskoler, og online hvor som helst du vil være. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.