We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

24 Master Programmer i Naturvitenskap Biologi Mikrobiologi 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Naturvitenskap
  • Biologi
  • Mikrobiologi
Studieretninger
  • Naturvitenskap (24)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Naturvitenskap Biologi Mikrobiologi

En mastergrads er en type utdannet sertifisering som er opptjent etter at studentene har gjennomført et studium som tar omtrent to år. Vanligvis indikerer denne graden at en student har oppnådd høy grad av ferdighet i sitt valgte felt.

Nøyaktig hva er en Master i mikrobiologi? Denne typen grad er ment å hjelpe elevene å lære alt om biologi på en svært liten skala. Mikrobiologi inkluderer studier av bakterier, virus, amoebas, sopp, alger og til og med noen planter og dyr; Det kan fokusere på enkeltcellede organismer eller på spesifikke komponenter i multicellulære organismer. Studentene kan studere miljøene mikrober bor i, så vel som organisk kjemi, evolusjon eller cellulær struktur. Noen programmer kan tilby et spesielt fokus, som biologiutdanning eller bioteknikk.

En rekke fordeler er tilgjengelige for de som fullfører en grad i mikrobiologi.For eksempel kan elevene gi sin kritiske tenkning og problemløsning ferdigheter et løft. I tillegg kan elevene forbedre sin faglige kunnskapsbase, slik at de kan forfølge en karriere innenfor mikrobiologiens rike.

Kostnaden for en mikrobiologi mastergrad vil avhenge av alt fra tilgjengeligheten av økonomisk støtte til materialkostnadene. Studentene bør kontakte sin institusjon direkte for nøyaktig og aktuell informasjon.

De som tjener en grad i mikrobiologi kan være i stand til å forfølge en rekke forskjellige karrierer. For eksempel kan de ende opp med å jobbe i et medisinsk anlegg eller forskningslaboratorium; Noen studenter fortsetter å bli forskere med spesialisering innen mikrobiologi. Studentene kan også bli patologer, kvalitetskontrolleksperter, sanitære konsulenter, økologiske analytikere eller lærere. Jobber kan være tilgjengelige i et bredt spekter av virksomheter, offentlige etater og ideelle organisasjoner.

Det er flere tilgjengelige alternativer for studenter interessert i mikrobiologi mastergrader. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptakskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.