Keystone logo

25 Master Programmer i Jusstudier Internasjonal lov-studier Miljørett 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Jusstudier
  • Internasjonal lov-studier
  • Miljørett
Studieretninger
  • Jusstudier (25)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Jusstudier Internasjonal lov-studier Miljørett

Som studenter komplett lavere studie og føler en tilbøyelighet til å fortsette sin utdanning i en mer fokusert og avansert innstilling, kan de begynne å oppsøke et masterprogram som samsvarer med deres interesser og faglige kvalifikasjoner. En Master i Environmental Law kan fås fra en elevs valg av akkrediterte universiteter og institusjoner rundt om i verden.

&nbsp

Hva er en Master i Environmental Law? Miljørett er et voksende justissektoren som innebærer regulering av naturressurser, miljøpolitikk og klimainitiativ. Noen satsingsområder innenfor en Master i Environmental Law inkludere bærekraftig utvikling, miljøpolitikk, og olje, gass, og energirett.

&nbsp

Justissektoren for miljørett har vokst betydelig de siste årene. Studenter forfølge en Master i Environmental Law er ofte utsatt for nye karrieremuligheter i dagens konkurranseutsatte rettssystemet.

&nbsp

Kostnadene ved å innhente en Master i Environmental Law vil avhenge sterkt på skolen en student velger for sitt studium. Beløpet betales i undervisning og avgifter vil variere sterkt i ulike regioner basert på den enkelte skoles legitimasjon og program anerkjennelse. Studentene skal arbeide med den finansielle kontoret til deres valgte institusjon å bestemme en mer nøyaktig kostnaden for frammøte.

&nbsp

Når man sammenligner de mange Master i miljørett programmer som er tilgjengelig over hele verden, bør studenter veie alle faktorer som program fordeler, karrieremuligheter og kostnader før du velger en institusjon å delta. Studie innenfor en miljørett grad kan omfatte juridiske stiftelser, bevaring, utvikling regulering, og folkeretten. Vanlige karrierer forfulgt på eksamen omfatter ressursforvaltning, miljøplanlegging, og policyinnstilling for bevaring og relaterte områder.

&nbsp

Ved hjelp av et elektronisk skjema for å søke, kan elevene få mer informasjon om deres valgte program. Miljørettslige programmer tilbys på nettet og i person, avhengig av universitet og kurs banen valgt. For å søke om en Master i Environmental Law, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.