Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 133 Master i Miljøstudie 2023

133 Master Programmer i Miljøstudie 2023

Oversikt

Mastergrader er å foretrekke i mange fagområder og åpner ofte for et bredere spekter av muligheter for folk som tjener dem. Å ha bestått en grunnskole er en forutsetning for å delta på høyere utdanning.

Hva er en Master i Environmental Study? Denne graden fremmer utdanningen av studenter som allerede har oppnådd en bachelorgrad i miljøstudie eller et lignende felt. Det spesialiserte programmet kan gi studentene et bredt spekter av kurs som spenner over flere ulike fagområder. Typiske kursarbeid fokuserer på miljøspørsmål jorden står overfor, samt offentlig politikk, forskningsteknikker og landsbygdsutvikling. Andre kurs gir informasjon om humaniora, ingeniørfag, næringsliv og humaniora, blant annet.

Personer som tar kurs for å få en grad i miljøstudier, vil trolig se mange fordeler. I tillegg til muligheten for å oppnå kampanjer raskere enn jevnaldrende, kan de lære problemløsende ferdigheter og hvordan å utvikle argumenter om vitenskapelige, filosofiske og etiske perspektiver. Andre felles ferdigheter inkluderer planlegging og informasjonsteknologi.

Det er ingen fast kostnad for å tjene en grad i miljøstudie. Noen institusjoner belaster mer enn andre, og prisen varierer avhengig av landet også. Studenter som går inn i et treårig program kan forvente å betale mer enn de som går inn i et ettårig program.

Mange studenter som oppgraderer med en mastergrad i miljøstudie kan fortsette å bli miljøkonsulent eller miljøvitenskapsmann. Noen kan bestemme seg for å jobbe som miljøingeniører eller PR-spesialister. Andre kan vurdere å gå på utdanning eller bli en lisensiert miljøadvokat. Et mindre kjent karrierevalg for noen studenter er en bærekraftig spesialist, som finner måter for organisasjoner og bedrifter å bli grønne.

Personer som ønsker å skaffe seg en mastergrad i miljøstudiet kan velge å gjøre det via internett eller på gymnasier rundt om i verden. Online læring er et utmerket valg for de som ikke kan pendle til ønsket skole. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Bærekraftighetsstudier
  • Miljøstudie
Studieretninger
  • Bærekraftighetsstudier (133)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat