We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

18 Master Programmer i Menneskerettsstudier Historie Moderne historie 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Menneskerettsstudier
  • Historie
  • Moderne historie
Studieretninger
  • Menneskerettsstudier (18)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Menneskerettsstudier Historie Moderne historie

Mastergradsprogrammer er tilgjengelige for studenter som har fullført en bachelorgrad i et beslektet felt. De påmeldte utforske detaljerte teoretiske emner og utfordres til å demonstrere kompetanse med sine kursarbeid. Disse programmene krever vanligvis to ekstra år med heltidsstudier for å fullføre.

Du lurer kanskje på hva som er en mester i moderne historie? Det er veldig mye som et generelt historieprogram, men det fokuserer hovedsakelig på problemer relatert til de siste to århundrene. Studentene bruker tid på å forske på viktige hendelser som har formet den moderne verden. Emner inkluderer ofte politiske trender, konflikter og økonomiske systemer. Noen programmer vil ha en global tilnærming og utforske en rekke kulturer og arrangementer. Andre vil begrense seg på vestlige krefter som Storbritannia og USA. Uansett, dominerer raske teknologiske fremskritt og kulturell ekspansjon mange diskusjoner.

Forskning er en viktig del av disse programmene, og studentene utvikler analytiske ferdigheter gjennom sine forskningsøvelser. De lærer å kritisk vurdere kilder til informasjon og kategorisere dem basert på autentisitet. Studentene lærer også hvordan man holder nøyaktige poster og forbedrer skrive- og kommunikasjonsevner.

Undervisnings- og avgiftskostnadene er fastsatt av universitetene. De som er interessert, bør ta kontakt med institusjoner som er under behandling.

Etter å ha fullført en av disse grader, er utdannede forberedt på en rekke karrierer. Noen blir lærere og underviser på ulike nivåer av offentlige og private utdanningssystemer. Nyutdannede kan også jobbe for å utvikle nye pedagogiske ressurser. Deres analytiske evner gjør det mulig for dem å kritisere, redigere og skrive lærebøker og læringsmateriell. Noen jobber som journalister i felt relatert til gjeldende hendelser.Andre er ansatt i museer som kuratorer eller høyttalere på spesielle temaer av historisk interesse.

Det er viktig å vurdere så mange muligheter som mulig før du bestemmer deg for et bestemt program. Hvis du ikke kan ta deg tid til jobb eller reise for tradisjonelle klasser, kan du ha fordel av et nettbasert universitet. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptakskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.