Keystone logo

19 Master Programmer i Menneskerettsstudier Språkstudier Moderne språk 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Menneskerettsstudier
  • Språkstudier
  • Moderne språk
Studieretninger
  • Menneskerettsstudier (19)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Menneskerettsstudier Språkstudier Moderne språk

En mastergrad er en grad tildelt personer som valgte å ta ytterligere kurs for å fremme sin kunnskap i sitt valgte felt. Programmet krever vanligvis at studentene tilordner to år i sitt liv til utdanning.

Hva er en mester i moderne språk? En mastergrad i dette studiet er vanligvis utformet for å forberede studentene til videre forskning i politikk og utenlandsk diplomati. Elevene kan ta kurs som fokuserer på å kombinere studiet av politikk med den grundige studien av andre språk, blant annet fra Afrika, Midtøsten og Asia. I motsetning til de fleste andre masterstudier tar en master i dette feltet vanligvis fire år å gjennomføre: to år hvor studentene kan forvente å gjennomgå en streng studie av språk og to år der de kan forfølge avansert opplæring i samfunnsvitenskapelig metode.

Personer som fullfører dette programmet fullt ut, kan gå bort med en rekke verdifulle ferdigheter. I tillegg til å ha en fast forståelse av andre språk, kan de også ha en god forståelse av politikken og evnen til å analysere og tolke komplekse saker. Hver av disse ferdighetene kan brukes til god bruk på en rekke karriereområder.

Kostnaden for en mastergrad i moderne språk avhenger av en rekke faktorer, inkludert men ikke begrenset til universitetet, utdanningsformen (i klassen eller online) og varigheten av programmet. Fremtidsstudenter skal gjøre sine undersøkelser før søknad.

Nyutdannede fra dette programmet kan kvalifisere for mange spennende stillinger på tvers av flere sektorer. Enkelte jobttitler folk med denne graden kan forvente å holde inkluderer tolk / oversetter, diplomat, lærer, internasjonal hjelpearbeider, detektiv, markedsføringskonsulent, kringkastingsjournalist, logistikk og distribusjonsleder, patenteksaminator og fremmedsproglærer.

Studentene har mange muligheter når det gjelder hvor de forfølger sin utdanning. En rekke institusjoner tilbyr kurs online, som er praktisk for mange. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.