Keystone logo

7 Master Programmer i Mote Motebransjen og medier 2024

Filtre

Filtre

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Mote
 • Motebransjen og medier
Studieretninger
 • Mote (7)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  Master Programmer i Mote Motebransjen og medier

  Er du lidenskapelig opptatt av mote og fascinert av den stadig skiftende medieverdenen? Motemedier blander sømløst motens rike med ulike medieformer som print, digital, TV og sosiale medier.

  Å melde seg på et motemediestudium åpner for en verden av kreativitet og læring. Selv om læreplanen kan variere på tvers av institusjoner, kan du forvente å fordype deg i spennende emner som motehistorie, visuell kommunikasjon, sosiale medier, PR og motestyling.

  Nyutdannede fra motemedieprogrammer har en mengde karrieremuligheter innen moteindustrien. Som motejournalist kan du skrive og rapportere om motenyheter, trender og begivenheter for trykte eller nettbaserte publikasjoner, TV eller radio. Alternativt kan du bli moteredaktør, som fører tilsyn med moteinnhold for magasiner, aviser eller nettsteder mens du samarbeider med forfattere, fotografer og stylister for å lage visuelt tiltalende og informative funksjoner. Ytterligere karriereveier inkluderer roller som mote-PR-spesialist, sosiale medier-sjef eller motestylist.

  Så, er du klar til å legge ut på en spennende reise inn i motemedienes verden? Ikke gå glipp av sjansen til å utforske lidenskapen og kreativiteten din mens du bygger en vellykket karriere i denne dynamiske bransjen.

  En mastergrad kan først oppnås etter at studenten har fullført et studieprogram på bachelornivå. For å ta en mastergrad må du vanligvis fullføre 12 til 18 kurs på høyskolenivå som ofte involverer å fullføre omfattende tester og/eller en avhandling.