Keystone logo

31 Master Programmer i Journalistikk og massekommunikasjon Media Multimedia 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Journalistikk og massekommunikasjon
  • Media
  • Multimedia
Studieretninger
  • Journalistikk og massekommunikasjon (31)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Journalistikk og massekommunikasjon Media Multimedia

Etter å ha oppnådd en bachelorgrad, kan man velge å forfølge en mastergrad, som er det første nivået av høyere utdanning før doktorgradsnivå. Det er for de som søker et høyere nivå av kunnskap i et bestemt emne eller område av interesse.

Hva er en mastergrad i multimedia? Avhengig av programfokus forbereder graden studentene på karriere innen design, kommunikasjon eller databehandling. Den vanlige tråden er behovet for å forstå ny informasjonsteknologi og hvordan man effektivt kan formidle ideer og meldinger gjennom mediet. Design kurs kan omfatte reklame, video redigering, digital markedsføring og sosial media management. Kommunikasjonskurs kan inkludere journalistikk, markedsføring, reklame og audiovisuell kommunikasjon. Datamaskinen kan omfatte forretnings-, datateknikk, 3D-modellering og utvikling av webinnhold.

Lærere som gjennomfører studier for en mastergrad i multimedia lærer om internett og ny medieteknologi, samt innholdet som kreves, spesielt video, lyd og animasjon. De lærer også hvordan man bruker programvare til å redigere lyd, bilder eller kode og få den kunnskapen som trengs for å drive en multimedia-relatert virksomhet.

Utdanningskostnader vil variere, avhengig av hvilken institusjon og hvilket land det ligger i. Programmer kjører vanligvis mellom ett og tre år. Fremtidsstudenter bør gjennomføre grundig forskning på potensielle faglige programmer før søknad.

Master i Multimedia programmet forbereder elevene med et designfokus for karriere i etableringen av produkter som elektroniske medier, spill og pedagogiske ressurser. Noen karrieremuligheter inkluderer dataspilldesigner, animator, datavisualiserer, bevegelsesgrafikkdesigner, kringkastingsdesigner og webdesigner. Kommunikasjon karriere valg kan involvere journalist, markedsføringskommunikasjon eller reklame profesjonell, eller audiovisuell kommunikator. Datamaskinrelaterte roller kan innebære digital markedsfører, programvareingeniør, systemingeniør, datavitenskapsmann eller spillutvikler.

Master i Multimedia programmer er tilgjengelig på ulike institusjoner over hele verden, enten på campus eller online. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.