Keystone logo

9 Master Programmer i Menneskerettsstudier Arkivfag Museumsvitenskap Museumsstudier 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Menneskerettsstudier
  • Arkivfag
  • Museumsvitenskap
Studieretninger
  • Menneskerettsstudier (9)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Menneskerettsstudier Arkivfag Museumsvitenskap Museumsstudier

En master 's grad er et studium som gir studentene til å ta sin utdanning i et gitt felt til et nivå over det som er mulig i college. Studenter som er interessert i å forfølge høyere utdanning for å bygge vellykkede karrierer ofte bestemmer seg for å melde i master 's studieprogrammene.

Hva er en Master i Museum Studies? Dette studiet er spesielt attraktivt for studenter lidenskapelig om historie og museumsopplevelse, fordi kurs fokuserer tungt på disse elementene. Selv om hvert program er unikt, de fleste skoler krever kurs i historie, antropologi og utstillingsdesign. Målet er å forberede studentene for krevende yrker som arbeider i museer, så organisering og ledelse er også stresset.

En viktig fordel å fullføre en master 's grad i pedagogikk er det kompetanse utdanningen gir. Studentene er godt bevandret i både teori og praksis for å kjøre en vellykket museum.Selv om dette er et høyt spesialisert ferdighet sett, er mye av opplevelsen også gjelder for andre felt og oppgaver.

Kostnadene ved å innhente en Master i Museum Studies varierer, fordi hvert program har en litt annen undervisning. For å få en bedre følelse for kostnadene ved å melde deg på et gitt program, ta kontakt med skolen 's inntakskontoret.

En master 's i pedagogikk gir seg direkte til de mange yrker som gjør museer mulig. Disse inkluderer kuratorer, museumsdirektører, guider og utstillingsdesignere. Etter å ha fullført sin sti av studien, akademikere er fullt forberedt på å begynne å kjøre, strømpe, og vedlikeholde museer. Museumsdirektører er stadig på utkikk etter nye og ambisiøse kandidater fra disse programmene for å fylle plassene på sine ansatte.

Studenter som er interessert i feltet av memoarer oppfordres til å søke.Vår database inneholder mange skoler som tilbyr Master i Museum Studies programmer, og kan hjelpe deg begrense listen over kandidater. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.