We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

42 Master Programmer i Pedagogikk Pedagogikk Musikkpedagogikk 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Pedagogikk
  • Pedagogikk
  • Musikkpedagogikk
Studieretninger
  • Pedagogikk (42)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Pedagogikk Pedagogikk Musikkpedagogikk

Et mastergradsprogram er utformet for å gi videreutdanning muligheter til kvalifiserte søkere. Disse kandidatprogrammene har en tendens til å kreve beslektet grunnskole eller yrkeserfaring for innmelding.

Hva er en Master i musikkutdanning? Musikkutdanning kan betraktes som overføring av informasjon om musikalsk uttrykk. Dette kan utføres i moderne akademiske innstillinger, for eksempel skoler, eller i nye pedagogiske plattformer, som internettbasert peer learning. Det er flere alternativer tilgjengelig i denne generelle studiekategorien, de mest fremtredende divisjonene er Master of Music med fokus på utdanning og Master of Education in Music. Felles kurs på flertallet av programmene inkluderer pedagogikk, prinsipper for musikkutdanning, musikkfaglighet og forskning.

Lærere i denne typen program er ofte tilgjengelige for å opprettholde en personlig musikalsk praksis, videreutvikling av deres uttrykksfulle og tekniske kapasiteter. Man kan også finne et økt nettverk av samarbeidspartnere for å fremme sin kunst, blant annet jevnaldrende og instruktører. Læringsferdighetene som vanligvis er oppnådd, kan bidra til å dele musikk med både venner og studenter.

Det er viktig å sjekke hver programs undervisning individuelt. Prisene kan være basert på ulike faktorer, som for eksempel nasjonen hvor skolen ligger, og fasilitetene, som laboratorier, som studentene har tilgang til.

Friske kandidater med en Master i musikkutdanning kan finne arbeid på kontoret til et musikkundervisningssenter. Disse administrative stillingene kan inkludere oppgaver som fellesskapsoppsøkelse, programplanlegging og anleggsadministrasjon. Veiledning er en annen vanlig inngangsposisjon for musikklærere. Dette kan gjøres gjennom en etablert skole eller annonsering som frilanser. Nyutdannede med faglig erfaring eller betydelige personlige prestasjoner kan finne stillinger som underviser i musikkteori, forestilling eller utdanning på skoler, høyskoler eller universiteter.

Man vil sannsynligvis finne mange alternativer for musikkopplæringsgrader på nettet og i tradisjonelle klasseromsformater. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.