Keystone logo

94 Master Programmer i Scenekunst Musikk Musikkytelse 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Scenekunst
  • Musikk
  • Musikkytelse
Studieretninger
  • Scenekunst (94)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Scenekunst Musikk Musikkytelse

En Master i Musikkytelse forbereder studentene til å forfølge en rekke karriere i musikkbransjen ved å undervise musikkteori og teknikk, samt gi studentene mulighet til å øve sine ferdigheter i kor- og orkesterinnstillinger.

&nbsp

Hva er en Master i Musikkytelse? En Master i Musikkytelse er et program som lærer studentens musikkteori, solo repertoar og forestilling, pedagogikk, diktning og musikalsk opplæring som er relevant for det enkelte fagfelt. Studentene kan velge mellom en rekke prestasjoner majors, inkludert obo, stemme, cello, klarinett, fransk horn, fagot, tuba, trompet, viola, harpe, obo, dobbel bass, orgel, piano og mer. Studentene kan jobbe mot et bredt spekter av karrieremuligheter innen musikkfeltet.

&nbsp

Studenter som fullfører et mastergradsprogram i musikkytelsesfordel ved å lære relevante ferdigheter som gjør at de kan utøve faglig karriere i musikkbransjen. Etter vellykket gjennomføring av programmet vil studentene være utstyrt med de ferdigheter og selvtillit de trenger for å lykkes i musikkbransjen.

&nbsp

Kostnaden for en Master i Musikkytelse varierer vesentlig ut fra den enkelte institusjon og landet der den er basert. Studentene kan forvente å fullføre programmet innen to til fem år, avhengig av om de er heltid eller deltidsstudenter.

&nbsp

En Master i Musikkytelse gjør det mulig for studenter å søke karrieremuligheter på mange forskjellige områder, blant annet: utdanning, musikkopptreden, personlig vokal coaching, komponering, kunsthåndtering, lydproduksjon, samarbeidspianist, akustiker, akkompagnatør, copyrightkonsulent, tekstforfatter og dirigent. Studenter som ønsker å forfølge karriere i musikkbransjen vil ha større suksess når de har fullført en mastergrad i musikkopptreden.

&nbsp

En Master i Musikkytelse kan åpne opp mange muligheter for en rekke musikkrelaterte karriere. Hvis du ønsker å forfølge en Master i Musikkytelse, søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.