We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

19 Master Programmer i Scenekunst Musikk Musikkvitenskap 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Scenekunst
  • Musikk
  • Musikkvitenskap
Studieretninger
  • Scenekunst (19)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Scenekunst Musikk Musikkvitenskap

Musikkvitenskap er en vitenskap som studerer musikk på et høyt faglig nivå. Det har mange definisjoner som har ulike omfang: fra smal forståelse for musikkvitenskap som en studie av musikk historien om vestlig kultur til det brede omfanget for musikkvitenskap være en dyp og omfattende studie av musikk, hvor forskningen er utført på mange nivåer. Med en mastergrad i musikkvitenskap, elevene er i stand til å spesialisere seg i området som er i deres interesser og talenter.

Noen av disiplinene som hjelper i den omfattende studie av musikk er kulturstudier og semiotikk, etnologi og kulturell antropologi, kan psykologi, nevrovitenskap, og selv matematikk bistå i å kutte til kjernen av musikken. Studerer ulike aspekter i en Master i musikkvitenskap programmet kan lande student i tradisjonelle felt av musikalsk teori, analyse og sammensetning av musikk.Men den andre mulige utfall av å anvende ulike metoder for å studere musikk kan være tverrfaglige studier, inkludert lingvistikk, litteratur, teater, visuell kunst, religion, samt psykologi, skape et bredt spekter av karrieremuligheter for akademikere av Master i Musikkvitenskap programmer .

Som du kan se, er det mange måter å anvende den kunnskapen som kommer sammen med musikk, og informasjonen om Master i Musikkvitenskap programmene nedenfor vil hjelpe deg å finne dine spesifikke preferanser. Don 't nøl med å klikke på Master i musikkvitenskap program du liker og kontakte vedkommende på skolen ved å sende "Ønsker mer informasjon " form!