Keystone logo

25 Master Programmer i Samfunnsvitenskap Statsvitenskap Myndigheter 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Samfunnsvitenskap
  • Statsvitenskap
  • Myndigheter
Studieretninger
  • Samfunnsvitenskap (25)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Samfunnsvitenskap Statsvitenskap Myndigheter

Stepping stone mellom en bachelorgrad og en doktorgrad, en mastergrads er en stipendiatpris som vanligvis tar opptil tre år å fullføre. Studenter som når sitt mål om å tjene en mester, kan finne at de har mange flere muligheter enn de som ikke gjør det.

Hva er en mester i regjeringen? Denne grad gir generelt studentene et bredt spekter av kunnskap som de lærer å undersøke sosiale institusjoner, blant annet å utforske reformområder og skape forandringer i samfunnet. Personer i programmet kan lære praksis og teori om politikk og politikk. Noen læringsinstitusjoner tillater elevene å spesialisere seg i et område som politisk kommunikasjon, sikkerhetsstudier eller demokrati studier og styring.

Studenter som oppnår en mastergrad i regjeringen lærer et bredt spekter av ferdigheter, som evnen til å identifisere og analysere problemer og deretter skape effektive løsninger, noe som resulterer i velafrundede personer som kan skape konkurransedyktige CVer. Mange studenter har sterk kunnskap om regjeringen, økonomien, statistikken og policyanalysen. Graden kan lære individer hvordan man snakker effektivt på det offentlige, lytter mer aktivt og bedre styrer sin tid.

Det er ikke satt tall for å beskrive kostnaden for å tjene en grad i regjeringen. Vanligvis setter hver læringsinstitusjon sin egen pris per kreditttimme, og hvert land har sine egne lover angående hvor mye en høyskole kan belaste. Muligheten for tilskudd og stipend kan også endre prisen.

Å tjene en mastergrad i regjeringen gir en rekke karriereveier for kandidater. Noen kan fortsette å ta tydelige karriereveier, for eksempel å bli lobbyist eller ha et politisk kontor. Andre kan velge å jobbe som menneskelige ressurser, økonomer eller politiske forskere. Fortsatt andre kan velge å undervise regjeringen på videregående eller post-videregående utdanningsnivå som lærere eller professorer. Enten for et regjeringsorgan, universitet eller privat selskap eller selskap, mange muligheter florerer.

Høyskoler, universiteter og andre postsecondary læringsinstitusjoner kan gi regjeringsrelaterte mastergradsprogrammer over hele verden. De som ønsker å telecommute kan også delta i kurs online i mange tilfeller. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.