Keystone logo

21 Master Programmer i Ledelse Nødadministrasjon 2024

Filtre

Filtre

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Ledelse
 • Nødadministrasjon
Studieretninger
 • Ledelse (21)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Programmer i Ledelse Nødadministrasjon

  Mastergraden er en utdannet grad utviklet for å bygge faglige ferdigheter og kompetanse i kjerneområder som erfarne fagfolk trenger for å få fullstendig. Graduate programmer bygger på tidligere erfaring og utdanning for å berike en student eksisterende ferdighetssett og gi spesialiserte tillegg som passer spesifikke akademiske og karriere mål.

  Hva er en Master i Emergency Management? Denne typen program kan ta noen forskjellige retninger av fokus, fra en infrastrukturell og reparasjonsorientert til en medisinsk / triage-holdning og forsøker å opprettholde sivile orden. Til slutt er alle disse aspektene vanligvis dekket i kursene, men det kan være noen forskjeller mellom kjerneprogramkomponenter på tvers av skolene. Derfor er det viktig å undersøke hvert program du vurderer.

  Studenter som driver denne gradsstien vil finne at det bidrar til å skape kjernefaglige ferdigheter, som langsiktig beslutningsprosess, implementering av politikk og vurderingsevner. Disse er kjernen i enhver vellykket tilnærming til beredskapshåndtering, og forbereder studentene til å bevege seg inn i viktige beslutningsprosesser roller i feltet som de fremmer sine karrierer.

  De fleste programmer innen dette studiet er designet for å ta to år for den gjennomsnittlige heltidsstudenten å fullføre, selv om det er en viss variasjon mellom landene. Forutsette programutgifter blir vanskeligere fordi undervisningen varierer ikke bare fra skole til skole, men også fra land til land.

  Nødledelse karrierer inkluderer stillinger som regjeringstjenester på ulike nivåer i land rundt om i verden. Nyutdannede søkes også som programkoordinatorer og prosjektledere for internasjonale hjelpeorganisasjoner. Søkere med en Master i Nødledelse kan også kvalifisere seg for roller som internasjonale hjelpearbeidere i andre kapasiteter av de samme organisasjonene.

  Du kan enkelt finne grader i beredskapsledelse online ved å sjekke ut tilbudene på topp offentlige skoler over hele verden. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.