Keystone logo

6 Master Programmer i Profesjonsstudier Naturvitenskaplige yrkesstudier 2024

Filtre

Filtre

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Profesjonsstudier
 • Naturvitenskaplige yrkesstudier
Studieretninger
 • Profesjonsstudier (6)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Programmer i Profesjonsstudier Naturvitenskaplige yrkesstudier

  En Professional Master er en grad som er ment å tillate studentene å samtidig lære og utvikle direkte arbeidserfaring innen et gitt felt. Som et resultat av den doble pensum, nyutdannede er ofte godt forberedt til å gå inn i arbeidsstokken ved eksamen.

  Hva er en Professional Master i biologi og biovitenskap? Denne veien studie sentre på studier av liv, inkludert mikroorganismer, planter og dyr. På grunn av den store spredningen av emner som omfattes av dette feltet, mange masterprogrammer smale elevenes fokus til et bestemt område av studien slik som legemidler. Innenfor dette området, programmer gi studentene tilgang til en rekke ulike uvurderlige ressurser for læring. For eksempel kan elevene gå sammen med en kombinasjon av ulike farmasøytiske selskaper, medisinsk forskning etater og universiteter som tilbyr undervisning innen biologi.

  For de studentene som er interessert i biologi og biovitenskap, den mest bemerkelsesverdige nytte av denne veien for studien er benet opp det gir av arbeidserfaring. Flere år med forskning og laboratoriearbeid kan utgjøre en stor del av hands-on, teknisk forståelse. Denne erfaringen kan i sin tur legge et sterkt fundament for en vellykket karriere i feltet.

  Hver Professional Master i biologi og biovitenskap vil innebære ulike kostnader. Den beste måten å lære om en gitt skole 's skolepenger og påmeldingsavgifter, er å ringe og spørre inntakskontoret.

  En Professional Master i Biologi og biovitenskap kan oversette til en rekke yrker, særlig for nyutdannede som ønsker å jobbe som biologer. Graden kan tillate elevene å spesialisere sin kunnskap om feltet i flere forskjellige spesielle områder, fra plantebiologi til epidemiologi. Avhengig av en student 's fokus, kan han eller hun velger å bli en lab tekniker eller forsker.Noen felt kan kreve enda høyere utdanning, og studenter som ønsker å forfølge forskerstillinger i disse områdene ofte velger å fullføre mer skolegang før søker arbeid.

  Til slutt kan en Professional Master i biologi og biovitenskap være en svært fordelaktig karrierevalg. For å starte prosessen med å finne og bruke til det ideelle programmet for deg, kan du bruke vår søkbare oppføringen av skoler. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.