We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

4 Master Programmer i Teknologi Navigasjonsteknologi 2024

Filtre

Filtre

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Teknologi
 • Navigasjonsteknologi
Studieretninger
 • Teknologi (4)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Programmer i Teknologi Navigasjonsteknologi

  Anskaffe en mastergrad er en flott neste skritt etter eksamen med en bachelorgrad. Graden vil vanligvis ta fra ett til tre år å fullføre. Innhenting av en mastergrad fører ofte til høyere nivå karrierer med bedre betalte lønninger.

  Hva er en Master i navigasjon? Dette grad fokuserer på en grundig opplæring av navigasjon og andre vitenskapelige felt som er relatert. Studenter kan også studere mobilkommunikasjon, radio- og ikke-radiobaserte posisjoneringsteknologier blant annet. Etter fullført, kan en student har en omfattende kunnskap om ting som for eksempel nautiske reise, flytrafikk, og luftfartøy telekommunikasjon.

  Tjene din Master Navigasjon kan hjelpe deg på mange måter. Du vil ha en enorm kunnskap om navigasjon. Dette kan føre til vellykket og oppfylle karriere med muligheter til å avansere delvis basert på graden din. Disse fremskritt fører til lønnsøkning og en følelse av tilfredshet.

  Kostnaden for din mastergrad kan variere mye. Noen faktorer som kan avgjøre kostnadene ved å innhente din grad er det landet du arbeider med din grad i, hvilken institusjon du velger, og hvor lang tid det tar å fullføre graden.

  Når du har tjent din Master i Navigasjon, vil du ha en rekke valg for din karriere. Du kan fungere som en flykontroll person eller du kan velge en karriere til sjøs. Sysselsetting alternativene inkluderer muligheter med flyprodusenter, luftfartstelekommunikasjonsselskaper og flyselskaper samt offshore patruljeskip, passasjerskip eller forskningsfartøy. Noen yrker gi utdannet muligheten til å reise på marine båter eller innlands vannveier fartøy, eller arbeide med land vedlikehold eller konsulentgrupper.

  Det finnes en rekke skoler som kan hjelpe deg å oppnå din grad.Ofte institusjoner tilbyr fleksible studier som vil gjøre deg i stand til å fortsette arbeidet på sjøen eller i luften mens du arbeider på din grad. Med disse programmene, kan graden generelt være ferdig i løpet av to år. For å komme i gang, søke etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.