We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

28 Master Programmer i Forretningsstudier Handel Netthandel 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Forretningsstudier
  • Handel
  • Netthandel
Studieretninger
  • Forretningsstudier (28)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Forretningsstudier Handel Netthandel

Tjene en mastergrad kan forbedre din evne til å lykkes i din karriere. Når du har fullført en lavere program, kan du være kvalifisert til å melde i en kandidats og få et forsprang på etter konfirmasjonen karriere.

Hva er en Master i e-handel? I dagens moderne, bedrifter er avhengige av elektroniske løsninger for å gjøre alt fra markedsføring til forvaltning mer effektiv. Studenter som studerer innen e-handel lære om de elektroniske mediene som gjør dette mulig og forretningssiden for å forstå de transaksjoner og operasjoner de vil bidra til å utvikle. Felles kurs av studien omfatter teknologi, økonomi og informasjonsteknologi.

Innen e-handel kombinerer relevant teknologi med relevant område av virksomheten. Dette fordeler studentene ved å tilby en unik og svært ettertraktet fokus.De vil være forberedt på å gå inn avanserte karrierer, bli ledere, og nyte høyere lønn enn de ville med en lavere grad.

Melde deg på en Master i e-handel programmet har varierende utgifter. Visse faktorer, som for eksempel skole og program av valget, endre undervisning og andre utgifter. Ulike land har også forskjellige standard utgifter. Utforsk en sjenerøs rekke programmer for å finne den som passer best for deg og dine økonomiske og utdanningsbehov.

Det er mange flere yrker innen e-handel enn du kan i utgangspunktet mistenker. Hvis du er interessert i markedsføring og statistikk, kan du bli en markedsundersøkelse analytiker eller statistiker. Du kan ha et fokus på multimedia design for å forfølge en karriere innen webutvikling og design. I tillegg er det mulig å fokusere e-handel program rundt informatikk for å bli en datasystemer analytiker eller informasjonsteknologi manager.e-handel er en svært tilpasningsdyktig grad som kan tillate deg å ha flere karrieremuligheter.

Den beste måten å starte prosessen med å tjene din Master i e-handel er å finne en tiltalende program. Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.