We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

46 Master Programmer i Ledelse Offentlig forvaltning 2024

Filtre

Filtre

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Ledelse
 • Offentlig forvaltning
Studieretninger
 • Ledelse (46)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Programmer i Ledelse Offentlig forvaltning

  Offentlig forvaltning er en undergruppe innenfor statsvitenskap og politikk. Termen "offentlig forvaltning" hinter om den likheten politiske strukturer har med sosial og privat sektor. Derfor er det slik at noen av metodene som brukes der også kan bli brukt i politikken. Offentlig forvaltning synes å være særlig gunstig i utviklede land, hvor de fleste sosiale og politiske strukturer allerede er blitt formet.

  En mastergrad i offentlig forvaltning er tverrfaglig, den inkluderer offentlig administrasjon, PR, menneskerettigheter, humaniora og også kulturstudier, hvor kultur blir forstått som en av de aller viktigste aspekter som påvirker moderne, multikulturelle samfunn. Fagfolk med en mastergrad i offentlig forvaltning har blitt trent i å ta avgjørelser, håndtere interessekonflikter og offentlig infrastruktur ved hjelp av politisk analyse. En master i offentlig forvaltning inkluderer kurs i juss, økonomi, politikk, sosiologi, psykologi, internasjonale relasjoner og flere andre fag som skal gjøre studenten til en fremtidig spesialist med multidisiplinær, analytisk og kreativ tilnærming til spørsmål i offentlig sektor.

  Under ser du en rekke masterprogrammer i offentlig forvaltning tilbudt av noen av de beste universiteter i verden. Du kan begynne letingen etter din fremtidige mastergrad og karriere med en gang!