Keystone logo

20 Master Programmer i Energi Energi Olje og gass 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Energi
  • Energi
  • Olje og gass
Studieretninger
  • Energi (20)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Energi Energi Olje og gass

Mange enkeltpersoner forfølge en Master i olje, gass og energi velger å utforske energimarkedet, som er uunnværlig for den globale økonomien og en ekstremt lukrativ bransje. Denne graden gir verdifull industri innsikt, herunder en oversikt over aktuelle tema i markedet.

Hva er en Master i olje, gass og energi? En avansert grad er videreutdanning som vil utstyre studentene med kunnskap nødvendigheter som olje og gass kontraktsrett, finans og økonomistyring, drift, og energiøkonomi. Studentene skal også lære de grunnleggende byggesteinene i miljøforvaltningsstrategier, for eksempel personalledelse og organisasjonsutvikling. Enkeltpersoner kan jobbe mot yrker som vil gjøre en reell forskjell i fremtiden av jordas bærekraft.

Det er mange grunner til å velge å ta en Master i olje, gass og energi kurs.Programmet lærer en rekke ferdigheter, for eksempel markedsføring, forskningsmetoder, strategisk ledelse, karbonhåndtering og entreprenørskap, og aktuelle tema i olje, gass og energi. I tillegg er en mester i dette området gjør at enkeltpersoner til å flytte opp corporate ladder raskt.

Kostnaden vil variere avhengig av institusjonen, og programmet kan vare mellom ett og tre år. Av den grunn er det viktig at du undersøker programmet grundig for å sørge for at programmet tilbys passer dine mål.

Nyutdannede er i høy etterspørsel for en rekke stillinger, som olje og gass analytiker, energi og bærekraft manager, prosjektgjennomføring analytiker, og prosjektkoordinator. Studentene skal utvikle ferdigheter som trengs for å ta opp spørsmål knyttet til miljø og klima.

Mange internasjonale alternativer er tilgjengelige for programmet fra en rekke universiteter.Online kurs er et ideelt valg for de som bor i avsidesliggende områder rundt om i verden med liten tilgang til et anlegg. Webbaserte alternativer også imøtekomme til enkeltpersoner som trenger en fleksibel timeplan. For å komme i gang med et kurs, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.