Keystone logo

1 Master Programmer i Turisme og serviceindustri Servicenæring Opplæring av privat personell 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Turisme og serviceindustri
  • Servicenæring
  • Opplæring av privat personell
Studieretninger
  • Turisme og serviceindustri (1)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Popular locations

Master Programmer i Turisme og serviceindustri Servicenæring Opplæring av privat personell

Etter å ha mottatt en bachelorgrad, fortsetter enkelte kandidater å fortsette sin læring gjennom mastergradsprogrammer. Med en mastergrad, blir studentene mer spesialiserte enn tidligere og får en grundigere forståelse av deres valgte emner. Som sådan fører mange mastergrader til høyere betalende stillinger.

Hva er en Master i Private Staff Training? Mange bedrifter, spesielt i gjestfrihet og serviceindustrien, krever selskapsspesifikke opplæring for hver medarbeider. Studenter som forfaller en Master i Private Staff Training lærer å utføre slik opplæring. Kursene kan inkludere service, forretningsadministrasjon, og til og med på stedet. Noen programmer krever også at studentene skal fullføre en avhandling for oppgradering. Programmer kan vare mellom 14 måneder og to år, avhengig av antall timer en student tar hvert semester.

Nyutdannede med en Master i Private Staff Training kan få gode ledelsesevner som imponerer arbeidsgivere. Videre har disse kandidatene typisk upåklagelig kommunikasjonsevne og en evne til informasjonsorganisasjon.

Siden mange forskjellige universiteter tilbyr disse mastergradene, er det ingen flat kostnad for en Master i Private Staff Training. Studentene betaler forskjellige priser avhengig av institusjonen og studentens statsborgerskap. Det er viktig for potensielle studenter å sjekke med sitt valg av universitet for å bestemme potensielle kostnader.

Store selskaper kan ansette folk med en Master i Private Staff Training for å bli instruktører, skape og overvåke opplæringsprogrammer på heltid. Andre kandidater med en slik grad foretrekker å bli konsulenter som mindre bedrifter bringer inn for å overhale sine treningsprogrammer i løpet av kort tid. Mange nyutdannede med en Master i Private Staff Opplæringsarbeid i gjestfrihet og tjenesteytende næringer. Det er imidlertid også behov for teknologi, reise og andre sektorer.

Studentene kan tjene en Master i Private Staff Training fra nesten hvor som helst. De kan velge mellom online-programmer, lokale universiteter eller høyskoler over hele verden. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.