Keystone logo

9 Master Programmer i Naturvitenskap Fysikk Optikk 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Naturvitenskap
  • Fysikk
  • Optikk
Studieretninger
  • Naturvitenskap (9)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Naturvitenskap Fysikk Optikk

Noen velger å tjene en mastergrad etter å ha tjent sin lavere grad. En forutsetning for doktorgrad, masterstudier gir ofte bedre muligheter for de som tjener dem. Graden tar vanligvis mellom ett og tre år å fullføre.

Hva er en Master i Optikk? Studenter som bestemmer seg for å oppnå en mastergrad i optikk, lærer om oppførsel av lys, syn og egenskapene til avbøyning og overføring. Noen vanlige kurs som studentene kan ta når de tjener graden, er optisk bølgeutbredelse, laserteknikk, geometrisk optikk og bildesystemer, og integrert fotonikk. Noen programmer krever en forskningsrapport eller avhandling for å oppgradere.

En grad i optikk lærer ofte studentene et bredt spekter av ferdigheter som kan føre til bedre jobbmuligheter og lønn, for eksempel ekspertvitenskap i nanophotonikk og spektroskopi. Mange lærer å diagnostisere medisinske problemer og sykdommer, samt hvordan man kan bruke telekommunikasjon i hjemlandssikkerhet. Programmet kan også lære ferdigheter som enkeltpersoner kan bruke utenfor sin karriere, for eksempel bedre kommunikasjon.

Studenter som ønsker å tjene en høyere grad i optikk, finner ofte at kostnadene varierer. Noen land krever mer for utdanning, og hver læringsinstitusjon belaster også sin egen pris. I tillegg vil enkelte studenter velge lengre programmer og derfor betale mer.

En mastergrad i optikk kan føre til en rekke karrieremuligheter. Studentene kan bli tekniske ledere eller ingeniører. I tillegg til medisinsk og biomedisinsk teknologi, kan kandidater velge å jobbe i fiberoptikk og kommunikasjon, produksjon, forbruker teknologi eller maskinvare design. Universiteter, forskningsmiljøer og sykehus er vanlige steder å finne arbeid, selv om små og store bedrifter og myndigheter ofte har stillinger også.

Noen studenter velger å delta på universitetet på nettet for å skape mer fleksible muligheter. De som ønsker å delta på et fysisk sted, kan finne optikkprogrammer på universiteter over hele verden. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.