Keystone logo

14 Master Programmer i Forretningsstudier Organisasjon 2024

Filtre

Filtre

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Forretningsstudier
 • Organisasjon
Studieretninger
 • Forretningsstudier (14)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Programmer i Forretningsstudier Organisasjon

  En mastergrad er den første oppnåelsen av kandidatstudiet etter at en bachelorgrad er oppnådd. Generelt krever det en toårig satsing på heltidsstudie.

  Hva er en master i organisasjonen? Å få en forståelse av den beste måten å styre dynamikken i en gruppe av individer er målet med programmet. Fokus på ferdighetsundervisning, som påvirker endringer gjennom organisatorisk påvirkning og lederskap, kan gi deg muligheten til å organisere mennesker, fra ledelsesstruktur i en bedriftsenhet, til politikk til avdelingskontrakter.

  Fordelene med å skaffe seg en Master i organisasjon er ofte mange og varierte. Bortsett fra de åpenbare karrieremessige fordelene, kan du også få ny forståelse i personens psykologi. Kritiske tenkning og forskningsmetoder blir vanligvis også dekket i dybden, og gir deg nye verktøy for å finne årsaker til problemer i både ditt profesjonelle og personlige liv.

  Kostnaden for et masterstudium er forskjellig avhengig av institusjon og beliggenhet, men din foretrukne skole kan gi deg mer informasjon om kostnadene.

  En master i organisasjon kan åpne opp nye karriereveier for deg i hvilken som helst retning du velger. Du kan bestemme deg for å gå bedrift, hvor din grad kan åpne dører til salgsdirektør, HR-direktør, og til og med administrerende direktør. Du kan velge å bruke din grad til fordel for en liten eller mellomstore bedrift, hvor kontorleder og administrativ profesjonell vil være en god passform. En Master i organisasjon kan tillate deg å velge din sti mens du gir deg verktøyene for å få det til å skje.

  Din mastergrad kan komme fra et hvilket som helst antall høgskoler og universiteter rundt om i verden som tilbyr det, eller du kan selv velge å forfølge din grad online. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.