We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

29 Master Programmer i Administrasjon Administrasjonsstudier Organisasjonsadministrasjon 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Administrasjon
  • Administrasjonsstudier
  • Organisasjonsadministrasjon
Studieretninger
  • Administrasjon (29)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Administrasjon Administrasjonsstudier Organisasjonsadministrasjon

En mastergrad er et pedagogisk alternativ tilgjengelig for studenter etter å ha oppnådd en bachelorgrad. Denne typen grad tar vanligvis mindre tid å fullføre, da læreplanen er mer avansert og konsentrert.

Hva er en master i organisasjonsadministrasjon? Hver vellykket bedrift eller organisasjon trenger kvalifiserte fagfolk til å bidra til å dyrke et funksjonelt, strukturert miljø. Denne typen grad bidrar til å forberede studentene på lederroller ved å studere avansert styringsteknikker, kommunikasjonstaktikk og planleggingsstrategier. Noen kurs kan studere menneskelige ressurser, etikk, ledelse teori, markedsføring, eller økonomi og forretningsmessig ledelse ferdigheter. Studenter med en Master i dette faget bør være forberedt på å hjelpe bedrifter med å lykkes.

Dette studiet hjelper studenter fullt ut å engasjere seg i deres ledelsesintuksjon, noe som kan være et nyttig verktøy på alle områder av livet. Studenter i dette emnet har også en tendens til å ha bedre kommunikasjonsevner og kritiske tenkningevner.

Kostnaden for en høyere grad avhenger vanligvis av antall kurs som kreves for å fullføre programmet. Ulike universiteter har vanligvis egne unike opplæringsplaner, slik at elevene skal kontakte skolene for mer informasjon om deres påmeldingskrav.

Studenter med en mastergrad i organisasjonsadministrasjon kan vurdere karrieremuligheter fra et bredt utvalg av næringer. Organisasjonsledelse og administrasjonsstillinger finnes i mange sektorer, fra store internasjonale selskaper til ideelle organisasjoner eller offentlige organer. Noen mer populære jobber som finnes på dette feltet, er å jobbe som trener og utviklingsleder, salgsdirektør, sosialtjenestearbeider, HR-leder og mange flere. Å arbeide med en mastergrad i organisatorisk administrasjon kan ofte hjelpe studenter å være mer ansettelsesmessige enn studenter med bare en bachelorgrad.

Mange universiteter over hele verden tilbyr mastergrader til kvalifiserte studenter. Det er vanligvis både deltidsstudier og studietilbud på heltid. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.