Keystone logo

2 Master Programmer i Scenekunst Musikk Orkestrale studier 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Scenekunst
  • Musikk
  • Orkestrale studier
Studieretninger
  • Scenekunst (2)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Popular locations

Master Programmer i Scenekunst Musikk Orkestrale studier

En mastergrad er en mulighet for studenter å forfølge mer spesialisert utdanning på høyere nivå. Det er et krav til noen yrker og bygger vanligvis på ferdigheter og kunnskaper som er oppnådd under en bachelorgrad.

For de som er interessert i å vite hva som er Master i orkestudier, er det et høyere gradsprogram som trener musikere til en karriere som orkestermusiker. De fleste programmer fokuserer på å bygge et musikalsk repertoar, ofte skreddersydd til spillets spesifikke instrument. Orkesterstudier gir også musikere muligheter til å spille i lokalt forbundne orkestre og muligens tur med et orkester for en del av semesteret.

Å fullføre en mastergrad i orkesterstudier kan gi studentene ferdigheter til å kunne utføre kunstneriske verk og tolke forskjellige musikalske stiler på et gitt instrument. I tillegg kan orkesterstudier også forberede kandidater til å lykkes i musikalske audisjoner og intervjuer.

Masterstudier i orkesterstudier kan fullføres på heltid eller deltid, og kan ta mellom en og en halv til tre år. Programkostnadene kan variere avhengig av hvor programmet tilbys.

Det primære karriereutfallet for mastergradsstudenter i orkesterstudier er en profesjonell musiker i et orkester. Dette innebærer å øve, utføre og eventuelt reise med et ensemble for en eller flere årstider. Med spesialiserte spor i studieprogrammet kan vellykkede kandidater også kunne jobbe som orkesterleder eller som instruktør eller veileder for orkesterstudenter. Mange kandidatprogrammer samarbeider med lokale ensembler slik at studentene har muligheter til å få arbeidserfaring mens de fortsatt fullfører sin grad.

Mastergrad i orkestralstudier er tilgjengelige over hele verden. Der du velger et program, kan avhenge av interesse for et bestemt etablert profesjonelt orkester. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.