Keystone logo

58 Master Programmer i Menneskerettsstudier Språkstudier Oversettelse 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Menneskerettsstudier
  • Språkstudier
  • Oversettelse
Studieretninger
  • Menneskerettsstudier (58)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Menneskerettsstudier Språkstudier Oversettelse

En mastergrad er en akademisk grad som kan bli forfulgt etter å ha fullført en lavere grad. En Master in Translation er et godt valg for de som er tospråklig og ønsker å gjøre en karriere ut av det.

Hva er en Master in Translation? Studiet er utviklet for å forberede dyktige tospråklige og flerspråklige elever til å jobbe som oversettere. Studenter bygge sine tekniske, språklige og faglige ferdigheter, og få erfaring gjennom praksisplasser. Oversettelsesprogrammer varierer, men de fleste vil kombinere klasseromsundervisning og laboratorie demonstrasjon for å bygge allsidige kommunikasjonsevner. Studentene skal lære dataprogrammer, terminologi, prosjektledelse ferdigheter, og hvordan du kan gi effektive og nøyaktige oversettelser.

Det finnes en rekke fordeler for de med en Master in Translation. Det utsetter studentene til en rekke kulturer og mennesker, og de er i stand til å forhandle og skape veier av betydning mellom motstridende sider.Elevene lære å engasjere seg politisk, etisk, og kreativt med forskjellige mennesker.

Som en mastergrad i oversettelse er rettet mot studenter fra mange land, det finnes flere programmer som tilbys over hele verden. Varigheten av de enkelte programmene, så vel som plasseringen, resulterer i forskjellige kostnader. For å finne ut nøyaktig hvor mye skolekostnader, komme i kontakt med opptak avdeling direkte.

En Master in Translation forbereder studentene for en rekke yrker i hele verden. Nyutdannede er dyktige oversettere og tolker, og det er en høy etterspørsel etter dem i mange ulike felt. Avhengig av dine interesser, kan en grad føre til en karriere i lov, politikk, økonomi, regjeringen, ledelse, kompetanse, økonomi eller medisin.

For de med travle liv, kan tenke på å tjene en mastergrad virke overveldende. Men mange skoler tilbyr nå muligheten til å ta de fleste klasser på nettet.Denne fleksibiliteten gjør at mange flere studenter til å tjene sine grad på sin egen timeplan. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.