We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

6 Master Programmer i Turisme og serviceindustri Park- og rekreasjonsledelse 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Turisme og serviceindustri
  • Park- og rekreasjonsledelse
Studieretninger
  • Turisme og serviceindustri (6)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Turisme og serviceindustri Park- og rekreasjonsledelse

En mastergrad er en utfordrende måte å fremme din utdanning og skiller seg ut fra mengden. Vanligvis tar to år med fulltidsstudier å fullføre, tjene en mastergrad sikrer at du forstår din spesialitet på et profesjonelt nivå.

Så, hva er en Master i Parks and Recreation Management? Jurisdiksjoner som byer, fylker, provinser og menigheter har ofte hele organisasjoner dedikert til den pågående utvikling og vedlikehold av fritidsområder. En master i denne spesialitet forbereder kandidatene til å tjene samfunnet behov ved å tilby kurs i PR, helse, park utforming, budsjettering og prosjektledelse.

Nyutdannede er godt forberedt på å håndtere oppgaver som kan omfatte kommunikasjon, konstruksjon, leverandør evaluering og event planlegging. Deres trening hjelper dem å fokusere på formål som parker tjene, som i de fleste samfunn er å gi trygge, grønne steder hvor personer kan samles og nyte sport, piknik eller et sted å slappe av.Mange søker denne karrieren fordi det betyr å gå utendørs ofte, noe som ikke er tilfelle med de fleste andre Office-baserte arbeidsplasser.

Graduate undervisning priser avvike fra undervisning, og generelt er garantert for ett år. Søkere bør prøve å beregne sine forventede månedlige utgifter for å hjelpe dem å avgjøre om de ønsker å melde deg som hel- eller deltidsstudent.

Avhengig av styrker og interesser utdannet, noen går på å jobbe for private landskaps arkitektur bedrifter hvor de designe, planlegge og føre tilsyn med bygging og vedlikehold av fellesområder. I store byer, kan de arbeide med restaurering, ettermontering eller revitalisering prosjekter. I offentlig sektor kan de klarer programmer som offentlige hager, etter skoleprogrammer og sesongplanlegging. Noen kandidater flytter inn i lederroller hvor de tjener på et bord eller overvåke en hel avdeling eller organisasjon.

Hvor ønsker du å studere parker og rekreasjon ledelse?Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.