Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 35 Master i Pedagogikk 2023

35 Master Programmer i Pedagogikk 2023

Oversikt

En mastergrad er noen ganger en forutsetning for visse karrierer. Disse programmene tar vanligvis et sted mellom to og fire år for å fullføre. De involverer ofte en capstone-opplevelse, for eksempel utviklingen av en avhandling.

Hva er en Master i Pedagogikk? Pedagogikk er generelt vitenskap og teori om utdanning. Studenter som er interessert i å utvikle nye måter å undervise og undersøke eksisterende praksis på, kan være interessert i å forfølge avansert utdanning i dette fagområdet. Felles kurs inkluderer vurdering vitenskap, coaching, data analyse, mangfold studier og emner i pedagogisk innovasjon. Studentene kan også forvente å fullføre selvstendig forskning eller utføre en internship som en del av noen av disse programmene. De fleste programmer fokuserer på flere nivåer av pedagogisk praksis, fra studentens psykologi til offentlig politikk som styrer skolene.

En pedagogikk grad representerer en forpliktelse til å forstå hvordan folk lærer, og som sådan kan være en fordel mens du forfølger en lærerstilling. Disse grader kan også gi den teoretiske og praktiske grunnlaget for å forfølge doktorgradsforskningsposisjon.

Noen skoler kan ikke ha undervisningskostnadene for sine programmer tydelig oppført på nettsider eller brosjyrer. I dette tilfellet er det ofte best å ringe eller e-post innmeldingsavdelingen.

Nyutdannede som får en Master i Pedagogikk kan finne seg kvalifisert for et hvilket som helst antall profesjonelle stillinger. Mastergradspersoner regnes ofte som kandidater for grunnopplæringsstillinger opp til høgskolenivå. Man kan også finne sysselsetting i Human Resources-avdelingen i et selskap, utvikle treningsprogrammer og evalueringsteknikker. Et annet alternativ for kandidatutdannede kan være videreutdanning, oftest i form av doktorgradsstudier i utdanning, pedagogikk eller beslektede felt.

Å skaffe en utdanning er en prosess, men effektiv forskning kan øke hastigheten langs prosessen. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptakskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Pedagogikk
  • Instruction
  • Pedagogikk
Studieretninger
  • Pedagogikk (35)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat