Keystone logo

36 Master Programmer i Pedagogikk Grunnskoleutdanning 2024

Filtre

Filtre

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Pedagogikk
 • Grunnskoleutdanning
Studieretninger
 • Pedagogikk (36)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Programmer i Pedagogikk Grunnskoleutdanning

  Mastergraden er for studenter som allerede har fullført en bachelorgrad. Ytterligere studier fortsetter å utvikle konsepter og dykke videre inn i teorier og avanserte teknikker. De fleste vil kreve to års fulltidsmøte til slutt, og studentene må generelt fullføre et formelt prosjekt som demonstrerer masterstudiet av fagmaterialet.

  Hva er en mastergrad i grunnskolen? Disse gradene fokuserer generelt spesielt på behovene til lærere i grunnskolesystemet. De er ment for liberal arts college majors som har et ønske om å nurture neste generasjon av studenter. Studietemaer inkluderer ofte instruksjonsteknikker, metoder for styring av klasserom og vanlige pedagogiske modeller. Studentene kan lære å kommunisere effektivt med skolealder og foreldrenes elever.

  Etter å ha fullført et av disse programmene, kan kandidater utforme et studium som maksimerer studentens læringsprestasjoner. De bør også ha nok forståelse av å lære psykologi å se på problemer med et barns utvikling. Programmer forsterker vanligvis offentlige taler og kommunikasjonsteknikker.

  Kostnadene for disse programmene varierer vilt. For best verdi bør studentene vurdere både tradisjonelle og elektroniske universiteter. Opptakene av disse institusjonene kan gi mer spesifikke kostnadsdetaljer.

  De fleste kandidater går inn i utdanningsområdet som lærere, men selv innenfor dette målrettede karriereutfallet, er det rikelig med variasjoner. Opplærere trengs i nesten alle samfunn, og kandidater kan ha muligheter for hvor de kan jobbe og leve. Det er også mulighet til å spesialisere seg i spesifikke fag som kunst, historie eller matte.Enkelte studenter avgrenser videre sin kompetanse med mer akademisk trening og overgang til arbeid som rådgivere, administratorer og skolesykologer.

  Det er mange forskjellige pedagogiske organisasjoner for deg å grundig undersøke før du bestemmer deg for en bestemt grad plan. Hvis du har planlegging og logistiske begrensninger, er elektroniske programmer et godt alternativ. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptakskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.