We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

220 Master Programmer i Administrasjon HR Personalledelse 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Administrasjon
  • HR
  • Personalledelse
Studieretninger
  • Administrasjon (220)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Administrasjon HR Personalledelse

En mastergrad er en globalt anerkjent akademisk prestasjon som fremmer ferdighetene som er oppnådd i en beslektet bachelorgrad studie. Studentene som er tatt opp til mastergradsstudier har generelt allerede fullført høyere utdannelse på en rekke discipliner, inkludert, men ikke begrenset til, historie, humaniora, engelsk, grunnleggende matematikk, filosofi, kunst, teologi og samfunnsvitenskap.

Bare hva er en Master i Human Resource Management? Dette strenge programmet tar vanligvis mellom ett og to år å fullføre og lære studentene et bredt spekter av menneskelige ressursrelaterte kompetanser som er svært ønskelige for bedrifter over hele verden. I tillegg til å gi oversikt over det verdensomspennende forretningsmiljøet, lærer denne grundige studiet studenten å bemanningsteknikker og overveier, ulike metoder for å bli en effektiv leder, hvordan man skal ta viktige arbeidsmessige beslutninger og hvordan man skal oppfylle bedriftens menneskelige behov prøver å gjøre det i dagens moderne næringsliv.

Studenter som klarer å fullføre et Master i Human Resource Management-programmet, er forberedt på arbeid i et ekstremt bredt spekter av konkurransedyktige globale selskaper og kan ofte styre høyere lønn enn sine mindre utdannede karrierekonkurrenter.

Kostnaden ved å skaffe seg en Master i Human Resource Management varierer vesentlig fra skole til skole og geografisk område, så det anbefales at interesserte studenter kontakter hver enkelt skole av interesse for relevant undervisningsinformasjon.

Vellykkede kandidater fra et Master i Human Resource Management-programmet er forberedt på et bredt spekter av godt betalende stillinger. Mange fortsetter å finne arbeid som menneskelige ressurskonsulenter, ledere, spesialister og forretningsanalytikere, mens andre forfølge arbeid som arbeidsrelasjoner eller prestasjonsledelse spesialister, bemanningspersonell eller talentoppkjøps spesialister og ledere.

Hvis en mastergrad i menneskelig ressursforvaltning lyder som noe du vil høre mer om, kan du utforske de store utdanningsmulighetene som er tilgjengelige globalt, ved hjelp av Masterstudys omfattende database. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.