Keystone logo

52 Master Programmer i Administrasjon HR Personalutvikling 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Administrasjon
  • HR
  • Personalutvikling
Studieretninger
  • Administrasjon (52)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Administrasjon HR Personalutvikling

Personer som har fullført lavere grads studier og ønsker å komme inn i den menneskelige ressursen feltet eller ønsker å avansere i sin nåværende human resource posisjon finne masterstudiet å være nyttig i sine bestrebelser. Forfølge en høyere grad kan bidra til å plassere enkeltpersoner i høy etterspørsel.

&nbsp

Hvis du liker å jobbe med mennesker, og deretter en Master i Human Resource Development kan være perfekt for deg. Hva er en Master i Human Resource Development? Dette grad trekker fra sentrale teorier om ledelse og atferdsmessige vitenskap. Programmet utvider på vanlige menneskelige ressurs rektorer, inkludert menneskelige relasjoner praksis og organisasjonsutvikling trening. Etter endt kurs en profesjonell vil få en full forståelse av viktigheten av det menneskelige element i fyre opp en virksomhet suksess.

&nbsp

Sikre en mastergrad i menneskelige ressurser har flere fordeler.Menneskelige ressurser er en stabil bransje med et sterkt syn, så folk kan forvente en viss grad av jobbsikkerhet innenfor feltet. Kandidater som er for tiden inne i feltet kan bruke treningen til sin nåværende jobb, samt bruke sine avanserte ferdigheter for å gå videre til høyere stillinger.

&nbsp

Det er ingen fast pris for en Master i Human Resource Development. Kostnadene kan variere avhengig av noen viktige faktorer. Hvor skolen ligger, den felles kostnaden ved oppmøte, og om du studere på nettet eller i person alle veie i å bestemme prisen på programmet.

&nbsp

En av de store perks av en Master i Human Resource Development er at den spenner over alle bransjer; human resource er nødvendige komponenter i enhver bedrift, slik at jobben Varselet uendelige. Nyutdannede kan søke jobber i nesten alle bransjer og velge mellom offentlige eller private selskaper.Med de ledelsesmessige aspekter av graden, kan enkeltpersoner også forfølge lederroller og forventer å begynne i minst en middel lederstilling.

&nbsp

Med jobbsikkerhet og allsidighet som en Master i Human Resource Development kan gi, er det definitivt et levedyktig alternativ verdt å utforske. Hvis du vil vite mer, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.