Keystone logo

82 Master Programmer i Samfunnsvitenskap Statsvitenskap Politikk 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Samfunnsvitenskap
  • Statsvitenskap
  • Politikk
Studieretninger
  • Samfunnsvitenskap (82)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Samfunnsvitenskap Statsvitenskap Politikk

Studenter som ønsker å skaffe seg en mastergrad, har et stort mål. For å tjene denne graden, må en person først få en lavere grad. Studentene må vanligvis fullføre en avhandling eller en annen type forskningsoppgave før de blir ferdige.

Hva er en Master i Politikk? Denne graden lærer kompliserte vitenskaps- og filosofiske teorier bak politikken rundt om i verden. En mastergrad i politikk krysser med et bredt spekter av andre emner, inkludert offentlig politikk, økonomi, sosiologi, lov og psykologi. Studentene lærer om det politiske klimaet i land rundt om i verden. En typisk grad innebærer politisk filosofi, internasjonale relasjoner og komparativ politikk. Studentene kan velge å få bred kunnskap om alle tre eller å fokusere på et bestemt område av interesse.

Personer som bestemmer seg for å tjene en høyere grad i politikk, kan få mange fordeler og få praktiske og analytiske ferdigheter. Nyutdannede kan lære å gjennomføre politisk forskning, finpusse sine skriftlige kommunikasjonsferdigheter og forstå hvordan informasjonsteknologi passer inn i økonomiske og politiske markeder.

Kostnaden for å oppnå en mastergrad varierer fra land til institusjon. Enkelte programmer er lengre enn andre og krever en større økonomisk forpliktelse. Noen studenter kan kvalifisere for stipend, stipend eller lån.

Personer som oppnår en høyere grad i politikken har en rekke karrieremuligheter. Noen kan gå på jobb for den føderale regjeringen i egenskap av en valgt embedsmann. Andre kan ta administrative jobber i politikken, analysere folkepolitikken eller bli lobbyister. Utenfor regjeringsjobber kan kandidater velge å bli statsvitenskapelige lærere på videregående eller høyskole nivå. Stillinger er også tilgjengelige i offentlige anliggender og offentlig forvaltning på enkelte steder. Fortsatt andre personer kan velge å jobbe på flere områder, for eksempel undervisning, samt å holde offentlige kontorer.

Mennesker som har interesse for å tjene en mastergrad i politikk, kan delta på et bredt spekter av universiteter over hele verden. Mange institusjoner tilbyr online kurs. Internett-kurs er et utmerket alternativ for folk som trenger en mer fleksibel tidsplan. Søk etter ditt program nedenfor eller kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle i hovedskjemaet.