Keystone logo

22 Master Programmer i Økonomistudier Økonomistudier Politisk økonomi 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Økonomistudier
  • Økonomistudier
  • Politisk økonomi
Studieretninger
  • Økonomistudier (22)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Økonomistudier Økonomistudier Politisk økonomi

Den prosessen som kollektive valg er gjort, er komplekse og uforutsigbare. Når det blir nødvendig å forutse handlingene til regjeringer, private borgere og bedrifter, de med en Master i politisk økonomi gir verdifull analyse og retning for sentrale beslutningstakere.

&nbsp

Hva er en Master i politisk økonomi? Det er en avansert grad egnet for de med tidligere lavere arbeid i statsvitenskap, økonomi, historie eller virksomhet. Programmer fokus på den strategiske begrunnelsen for enkeltpersoner og samlinger av mennesker. Studenter grundig undersøke prosesser, motiver og konsekvenser av politiske valg. Emner av studien omfatter statlige reguleringer, valg, jus og spesielle interessegrupper. Studentene er også lært hvordan politisk konkurranse slutt påvirker samfunnet.

&nbsp

En Master i politisk økonomi ytterligere utvikler elevenes kritisk tenkning og kommunikasjonsegenskaper.De er lært de store teorier om økonomi og politisk vitenskap congruently. De er i stand til å relatere de to separate disipliner til hverandre og trekke meningsfulle konklusjoner. Studentene utvikle ferdigheter med den nyeste programvaren og teknologi og er i stand til å bruke den til å samle inn og analysere datasett.

&nbsp

Den totale kostnaden for et masterprogram avhenger av institusjonen. Studentene oppfordres til å kontakte inntaks avdelinger av universiteter under vurdering for mer spesifikke detaljer om gebyrer og undervisning. De fleste programmer vil kreve minst to års fulltids studium. Studentene skal også ta hensyn til bolig, kursmateriell og transportkostnader.

&nbsp

Nyutdannede med en Master i politisk økonomi er kvalifisert for arbeid i mange offentlige stillinger. Lobbyvirksomhet bedrifter verdsetter også evnene til disse kandidatene, og mange finner arbeid som rådgiver for politiske kampanjer.Noen jobber som forskere eller analytikere i selskaper som konkurrerer i tungt regulerte bransjer. Konsulentarbeid er et alternativ for de som foretrekker å forbli selvstendig næringsdrivende. Disse programmene også forberede studentene til å forfølge høyere utdanning. Mange slutt fullføre et doktorgradsprogram og gå videre for å finne arbeid i akademikere.

&nbsp

Studenter som er interessert i en av disse programmene bør begynne å forske sine alternativer med en gang. For internasjonale studenter eller fagfolk, mange online universiteter tilbyr kurs som passer innenfor planlegging og geografiske begrensninger. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.