We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

6 Master Programmer i Jusstudier Straffeprosess Politivitenskap 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Jusstudier
  • Straffeprosess
  • Politivitenskap
Studieretninger
  • Jusstudier (6)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Jusstudier Straffeprosess Politivitenskap

Etter å ha oppnådd en lavere grad, kan studentene velge å jobbe mot en mastergrad. Denne typen grad hjelper forskere med å bygge avanserte ferdigheter for å gi dem et løft når de ser etter en karriere i sitt felt.

Hva er en Master i politiet? Dette programmet er utformet for de som allerede har litt erfaring i rettshåndhevelsesfeltet, eller de som sikter mot en høyere opptaksstilling. Gjennom klasser sentrert på klinisk psykologi og sosiologi, kan elevene forberede seg til å bedre takle ofte stressende situasjoner som oppstår i plikten. Kursene som inngår i dette kurset er utviklet for å hjelpe fremtidige offiserer, detektiver og andre politimyndigheter å utføre jobbene sine trygt og effektivt.

Ved å mestre en klinisk forståelse av psykologi og sosiologi, kan elevene forvente å oppleve fordeler som bedre mellommenneskelig kommunikasjon, lettere kommunikasjon og bedre håndtering av stressende situasjoner. Disse ferdighetene hjelper ikke bare med å berikke elevers personlige liv, men gir også mulighet for bedre jobbprestasjon.

Vanligvis tar man en mastergrad på denne variasjonen mellom seks måneder og ett år, så potensielle studenter bør planlegge tilsvarende når det gjelder pris. Kostnaden for kurs varierer fra institusjon til institusjon og land til land.

Et stort antall advokatkarrierer på avansert nivå kan åpne opp for å programmere kandidater med dette utdanningsnivået i politiforskning. Noen av jobbene uteksaminerte kan være i stand til å velge fra inkludere fogedlem; kriminell etterforsker / privat detektiv grense patrulje offiser; politiet patrulje offiser; marskalk, fisk og viltvakt; og innvandringsinspektør. Hver av disse jobbene utnytter mellommenneskelige og evalueringsevner som er lært gjennom hele kurset.

Studentene kan velge å delta på politikkvitenskapelige kurs lokalt, men de har også muligheten til å delta på klasser internasjonalt eller online også. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.