We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

22 Master Programmer i Pedagogikk Utdanningsforskning Praksis 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Pedagogikk
  • Utdanningsforskning
  • Praksis
Studieretninger
  • Pedagogikk (22)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Pedagogikk Utdanningsforskning Praksis

En mastergrad er ofte etterspurt av høyt motiverte studenter som har en dyp interesse for en bestemt disiplin. Studenter som har en bachelorgrad og ønsker å forfølge videre studier, for personlig og faglig utvikling, er kvalifisert til å melde seg på et mastergradsprogram.

Hva er en master i utdanningspraksis? Dette programmet gir generelt studentene mulighet til å dykke dypt inn i teorien og utøvelsen av utdanning i sine mange former. Studentene ser ofte ut til å bygge en kunnskapsbase av nyskapende praksis og å fremme evnen til å kritisk se på elementene i det pedagogiske miljøet. Samtidig kan studentene utvikle vanskelige ferdigheter som forberedelse, forskning og pedagogikk. En masteroppgave er ofte nødvendig for å fullføre programmet.

Nyutdannede fra dette programmet utvikler ofte evnen til å nøye undersøke et fag fra flere perspektiver med kritiske tenkning ferdigheter. De vil sannsynligvis kunne presentere effektive forskningsrapporter til administrative organer, og de kan ofte gi faglig innsats på en rekke læreplaner. Disse ferdighetene går langt i å skape en velafrundet kandidat som er konkurransedyktig i arbeidsmarkedet.

Flere faktorer kan påvirke prisen på dette studiet. Online kurs er generelt billigere enn fulltidsoppholdskurs. Det kan være best å konsultere hver institusjon for å avgjøre faktiske utgifter.

Nyutdannede fra en master i utdanningspraksis kan finne arbeid på en rekke felt. Regjeringen, ideelle organisasjoner, utdanningsinstitusjoner, helse- og sosialhjelpsleverandører og kunstorganisasjoner kan være fruktbare områder for en person som har fullført dette programmet. Nyutdannede er ofte ansatt som lærere, oppdragsgivere, veiledere, pensumdirektører, pedagogiske konsulenter og rådgivere til organisasjoner. De kan også fungere som fundraisers eller forfattere for utdanningssteder.

Programmer i utdanningspraksis på masternivå kan tilbys på mange institusjoner over hele verden, med online muligheter stadig økende. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.