Keystone logo

22 Master Programmer i Menneskerettsstudier Teologi Prestassistanse 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Menneskerettsstudier
  • Teologi
  • Prestassistanse
Studieretninger
  • Menneskerettsstudier (22)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Menneskerettsstudier Teologi Prestassistanse

En student forfølger vanligvis en mastergrad etter en fire-årig utdanning fra en Bachelor of Arts eller Bachelor of Science program. Med denne typen avanserte studier, vil den enkelte ha flere karrieremuligheter innenfor det valgte feltet med avanserte stillinger som generelt vil tilby høyere lønn.

Hva er en Master i Pastoral Care? En Master i Pastoral Care gir studentene fordypning som fokuserer på natur sjelesorg, intervensjoner og utdanning. Med en grundig konsentrasjon av teologisk refleksjon, vil graden gi studentene ferdigheter til å betjene spesifikke populasjoner med integrering av psykologi og teologi. Dette vil øke effektiviteten til menigheter og andre de kan tjene. Det gir også studentene læreplanen involverer praksis og teori av departementet.

Nyutdannede som får denne typen grad vil ha nytte av å anskaffe en omfattende studie i kombinasjonen av religiøse studier, etikk og sjelesorg til å gjelde alle sider av sin karriere. Enkeltpersoner vil også øke sin eksisterende kommunikasjon ferdigheter satt til å jobbe med et bredt spekter av mennesker i ulike settinger, fra kirker til sykehus.

Kostnadene for denne typen grad vil variere mye avhengig av valg av universitet. Faktorer som avgjør finanskostnader inkluderer plassering, studium og varigheten av graden. Det tar vanligvis fra ett til tre år å fullføre.

De karrieremuligheter for en person som mottar en Master i Sjelesorg er i forskjellige sektorer. Posisjoner kan inkludere en pastor i en kirke menighet, en prest på et sykehus eller en minister jobber som konsulent for ungdom, eldre eller andre områder av klinisk arbeid.Jobbene er fokusert rundt departement med integrering av psykologi og åndelighet.

Programmer med fokus på sjelesorg er tilgjengelig i mange land rundt om i verden. Søk etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.