Keystone logo

171 Master Programmer i Samfunnsvitenskap Sosialarbeid Rådgivning 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Samfunnsvitenskap
  • Sosialarbeid
  • Rådgivning
Studieretninger
  • Samfunnsvitenskap (171)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Samfunnsvitenskap Sosialarbeid Rådgivning

Avanserte grader i et bredt spekter studier har blitt mer og mer spesialisert i løpet av det siste tiåret. Master 's grader la elevene få inngående opplæring i metoder og programmer som gir mange muligheter for alle profesjonelle.

Hva er en Master i Consultancy? En Master i Consultancy er et graduate-nivå grad som betyr at du har fullført betydelig studie innen entreprenørskap studier, og at du er faglig forberedt på å engasjere seg med kunder som konsulent i en rekke måter. Den er utformet som en forlengelse av spesialisering som ofte begynner med en gründer studier lavere grad, selv om programmene er også tilgjengelig for studenter med flere generelle forretningsbakgrunn også.

Fordelene med å forfølge en mastergrad i konsulent inkluderer en utvidet verktøykasse som gagner deg selv og dine kunder, og gir deg et bredere spekter av taktikk for å bruke enten du er voksende din egen virksomhet eller administrere andres. Graden gir også deg den erfaring som trengs for å gjøre godt analysert beslutninger raskt og under en rekke endrede forhold, noe som gjør kunnskapen umiddelbart praktisk.

Kostnadene varierer ganske mye fra program til program, men de er konkurransedyktige med andre grader i ulike business-relaterte felt. Den beste måten å få et estimat av undervisning kostnader for ulike programmene er å kontakte institusjonen som tilbyr graden.

Karrierer i konsulent kan variere over et bredt spekter av applikasjoner og stier. Mange konsulenter jobber som problemløsere for en rekke kunder, administrere sine profesjonelle relasjoner og nettverk gjennom etablering av bedrifter som tillater dem å konsolidere sine ressurser.Individuelle karriereløp vil variere mye, avhengig av hvilken type rådgivning som den enkelte student å forfølge, men strategisk vekst og personalforvaltning er begge vanlige valg.

Dette nye feltet er best representert ved en liten, men dedikert kjernegruppe av online skoler. Mange rekrutterer internasjonalt, med fokus på å bygge yrket ved å jobbe med dedikerte studenter fra en rekke bakgrunner. Søk etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.