Keystone logo

4 Master Programmer i Journalistikk og massekommunikasjon Radio-studier 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Journalistikk og massekommunikasjon
  • Radio-studier
Studieretninger
  • Journalistikk og massekommunikasjon (4)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Journalistikk og massekommunikasjon Radio-studier

En mastergrad er en globalt anerkjent faglig betegnelse som fremmer ferdighetene utviklet i et beslektet bachelorprogram. Studentene som er tatt opp til mastergradsstudier har typisk allerede gjennomført omfattende høyere utdanningskurs i et bredt spekter av disipliner, inkludert, men ikke begrenset til engelsk, historie, grunnleggende matematikk, humaniora, filosofi, kunst og samfunnsvitenskap.

Bare hva er en Master i Radio Studies? Denne strenge studiet er generelt fullført om to år, og innebærer grundig gjennomgang og utdanning i alle aspekter av moderne radioproduksjon i både bedrifts- og frilansmiljøer. Studentene bør forvente å studere radio og lyd produksjon og redigering, mikrofon teknikker, opptak og web ferdigheter, program konstruksjon og planlegging, talent-casting, teamarbeid og prosjektledelse, blant annet relaterte områder. Ytterligere oppmerksomhet vil bli gitt til moralske og etiske hensyn som de relaterer seg til massemedier.

Studenter som har lykkes med å oppnå en mastergrad i radiostudier, er utstyrt med de ferdighetene som trengs for å jobbe i et bredt spekter av konkurrerende globale selskaper, og blir ofte ansatt før og i stand til å kreve høyere lønn enn sine mindre utdannede kolleger.

Kostnaden ved å skaffe seg en master i radiostudier varierer vesentlig av både skole og geografisk område, så interesserte studenter oppfordres til å kontakte hver skole av interesse direkte for spesifikk og relevant opplæringsinformasjon.

Radiostudier gradtakere er forberedt på arbeid i et bredt utvalg av multimediekapasiteter. Mange finner straks arbeid i radioproduksjon, programmering, nyheter, kunngjøringer og reklame salg blant andre områder. Mens mange studenter umiddelbart søker arbeid i underholdningsindustrien eller i høyere utdanning ved oppgradering, bruker andre ennå radiostudiet som en steppingstone for å oppnå en enda høyere avansert grad.

Hvis en master i radiostudier høres ut som det rette studiet for deg, kan du utforske de mange utdanningsmulighetene som er tilgjengelige globalt, ved hjelp av vår brede database. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.