Keystone logo

11 Master Programmer i Arkitektur Regional planlegging 2024

Filtre

Filtre

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Arkitektur
 • Regional planlegging
Studieretninger
 • Arkitektur (11)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Programmer i Arkitektur Regional planlegging

  En mastergrad er et utdannet studium som anerkjenner studentene for utmerkelse i sine utvalgte fagområder med konsentrert kunnskapsbyggingskurs. Programmene krever vanligvis ett til to års studie for å fullføre.

  Hva er en master i regional planlegging? Disse programmene gir studentene mulighet til å bygge på sin konseptuelle forståelse av arealbruk og ledelsesevner for karriere som regionale eller byplanleggere i kommersielle omgivelser. Studentene har mulighet til å forstå hvordan by- og regionalplanlegging har en reell innvirkning på innbyggernes velvære, og lær hvordan man samarbeider med andre fagfolk på forbedringsprosjekter. Emner kan omfatte økonomi, design, juridiske studier, helse og sikkerhet, budsjettplanlegging, miljøstudier og infrastruktur. Opptak kan kreve tidligere gjennomføring av kurs eller bachelorgrad i relevante emner som økonomi, matematikk og geografi.

  Å fullføre en master i regional planlegging kan tilby mange nyttige fordeler. Studentene er i stand til å lære verdifulle organisatoriske, kommunikasjons- og lederegenskaper som er essensielle for vellykkede karrierer, konkurransedyktige lønninger og personlig karakterbygging.

  Kostnaden ved å ta et program kan variere etter hver institusjon. Fremtidsstudenter oppfordres til å kontakte bestemte skoler som tilbyr deres ønskede program for ytterligere informasjon om kostnader og andre krav.

  Studentene kan forvente å benytte en regional planlegging grad i en rekke givende karriere. Potensielle stillinger som bidrar til å vokse og forbedre lokalsamfunnet er by- og regionalplanleggere, samfunnsutviklere, boligforvaltere, administrasjon av sivil tjeneste, embetsmenn, bygginspektører, landskapsarkitekter, eiendomsmeglere, utviklingsmålinger og miljøledere. Regionalplanleggere arbeider ofte mellom ulike fasetter i et fellesskap, inkludert kommuner, politiske organisasjoner, miljøbyråer og medisinske sentre.

  Det er mange internasjonale og fleksible deltidskursalternativer for å imøtekomme alle typer studenter. For å komme i gang, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle inn hovedskjemaet.