Keystone logo

136 Master Programmer i Økonomistudier Regnskap Regnskap og finans 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Økonomistudier
  • Regnskap
  • Regnskap og finans
Studieretninger
  • Økonomistudier (136)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Økonomistudier Regnskap Regnskap og finans

Selv om en bachelor-grad i regnskap kan sende deg godt på vei, hvis du har planer om å lykkes i et regnskap og finans karriere, må du kanskje ytterligere studier og sertifisering. En master i regnskap og finans kan gjøre deg konkurransedyktig i det internasjonale markedet i et stadig mer konkurranse karriere feltet.

Hva er en Master i regnskap og finans? Det er en regel konkurransedyktig program som fokuserer på avanserte regnskap og økonomistyring studier, inkludert internasjonale regnskaps. Studiet kan ta ett til to år å fullføre, og kravene for opptak og videreføring av studier er ofte ganske strenge. Siden det er en populær og konkurranse fagområde, må studentene som søker har en bachelorgrad i et beslektet felt og opprettholde et minimum GPA på de fleste universiteter.

Tjene en mastergrad i regnskap og finans tilbyr mange fordeler til hovedfagsstudenter.Det gjør studentene mer salgbar over hele verden. Programmet hjelper vanligvis å forberede studentene på sertifisering eksamener å tjene sertifikater som en statsautorisert revisor (CPA) eller internrevisor (CIA).

Kostnaden for en slik mastergrad varierer avhengig av institusjon og lengden på programmet. Studentene skal også ta hensyn til ekstra kostnader ved å leve på campus versus studere på nettet. Ytterligere sertifiseringer kan også koste ekstra. Forskning programmet grundig for å finne ut hva kostnadene omfatter.

Nyutdannede av en Master i regnskap og finans kan vanligvis finne karrierer med regjeringen, i næringslivet eller i rådgivning. Denne graden er også nyttig i akademisk forskning knyttet til regnskap og finans. For de som planlegger å bli regnskapsførere, øker denne graden salgbarhet for en av de raskest voksende jobb felt, og kan selv ta sertifisering som en CPA eller CIA.

Studenter kan ofte velge å fullføre sine studier på campus eller online.Transkripsjoner er vanligvis nødvendig sammen med søknaden. Noen institusjoner kan også kreve intervjuer for sine programmer. For mer informasjon, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.