We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

61 Master Programmer i Turisme og serviceindustri Servicenæring Reiselivsledelse 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Turisme og serviceindustri
  • Servicenæring
  • Reiselivsledelse
  • Reiselivsledelse
Studieretninger
  • Turisme og serviceindustri (61)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Turisme og serviceindustri Servicenæring Reiselivsledelse

For å forbli konkurransedyktige i dagens overfylte arbeidsmarkedet, mange velger å fullføre en mastergrad program. Vanligvis ferdig i ett eller to år, denne graden gjør at kandidatene til å bli myndighetene i sitt felt, gi dem den spesifikke kunnskapen de trenger for å avansere til et høyere nivå.

Hva er en Master i Hospitality Management? Ideen bak dette programmet er å lære nyutdannede hva de trenger å vite for å holde lederstillinger i reiselivsnæringen. Dette kan omfatte konkrete ferdigheter som markedsføring, drift, økonomisk planlegging, menneskelige ressurser og næringsutvikling samt generelle kompetanse som ledelse, organisering, problemløsning og prosjektstyring. Arbeids inkluderer ofte klasser på turisme og gjestfrihet sektor og dens utvikling.

Sterkt lederskap og ledelsesmessige ferdigheter er nyttige i mange yrker, så vel som i hverdagen, som er en del av det som gjør denne mastergraden så tiltalende.Nyutdannede også la med en solid forståelse av reiselivsnæringen, og hvordan det påvirker ulike sider av samfunnet.

Kostnaden for en mastergrad i hospitality management kan variere fra skole til skole og fra land til land. Prisen avhenger også av varigheten av programmet, som er hvorfor det er lurt å kontakte inntakskontoret i din valgte utdanningsinstitusjon for nøyaktig undervisning og avgifter.

En av de største fordelene med å velge å tjene en Master i Hospitality Management er at det kan åpne en enorm mengde dører til karrieremuligheter etter endt utdanning. Mangfoldet av industrien betyr nyutdannede kan arbeide i cruise-sektoren, hotellsektoren, aktiviteter / turer sektor eller i forskning og utvikling. Noen konkrete eksempler på jobbtitler er hotel manager, cruise direktør, driftssjef, forretningsutvikler og konsulent.

Det finnes alternativer over hele verden som tillater deg å studere i klasserommet eller på nettet, så det er viktig å finne det alternativet som er riktig for deg. Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.