Keystone logo

56 Master Programmer i Bærekraftighetsstudier Bærekraftig miljø Ressursforvaltning 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Bærekraftighetsstudier
  • Bærekraftig miljø
  • Ressursforvaltning
Studieretninger
  • Bærekraftighetsstudier (56)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Bærekraftighetsstudier Bærekraftig miljø Ressursforvaltning

Når studentene har en bachelorgrad, har de muligheten til å gå inn i arbeidsstyrken eller fortsette sin utdanning. En måte de kan fortsette å lære er med en mastergrad. Disse grader tillater kandidater å dyrke en bedre forståelse av det valgte emnet og søke om høyere betalende jobber.

Hva er en Master i ressursforvaltning? Dette studiet lærer elevene å håndtere bruken av naturressurser effektivt. Studentene kan ta kurs i økonomi, miljøpolitikk, kostnads-fordel analyse, og mer. Innenfor disse programmene kan studentene velge å spesialisere seg på områder som vannforsyning, økologisk prosjektering eller ressursvern. Det er intensive ettårige programmer og tradisjonelle toårige programmer som studentene kan velge fra.

Studenter som driver en mastergrad i ressursstyring, lærer budsjetteringsferdigheter som kan brukes på mange forskjellige karriereområder. Videre forstår utdannede hvordan man tolker komplekse data og utfører forskning.

Den eksakte prisen på en Master i ressursforvaltning er avhengig av noen få faktorer. Først bør potensielle studenter vurdere universitetets studiepris per kreditt, samt antall studiepoeng som kreves for graden. Enkelte institutter kan kreve mindre for lokale studenter enn folk fra andre områder.

Etter å ha oppnådd en Master i ressursforvaltning, kan kandidater velge enten en forsknings- eller profesjonell karrierebane. Nyutdannede som fortsetter å utføre forskning, kan jobbe for et universitet eller en annen institusjon som forskere og lærere for å fremme forståelsen av miljømessige, økonomiske og andre faktorer som går inn i ressursforvaltning. Nyutdannede som velger den faglige banen, kan fungere for statlige eller ideelle organisasjoner som bevaringsledere. Disse lederne bidrar til å utforme programmer for å distribuere naturressurser på riktig måte.

Universiteter rundt om i verden tilbyr mastergrad i ressursforvaltning. Potentielle studenter kan studere ved lokale universiteter, i et annet land, eller fra hjemmebruk med elektroniske programmer. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.