Keystone logo

6 Master Programmer i Studiet av mat og drikke Mat- og drikkevarevirksomhet Restaurantledelse 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studiet av mat og drikke
  • Mat- og drikkevarevirksomhet
  • Restaurantledelse
Studieretninger
  • Studiet av mat og drikke (6)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Popular degree type

Popular education type

Master Programmer i Studiet av mat og drikke Mat- og drikkevarevirksomhet Restaurantledelse

Mastergraden er bare opptjent etter første fullført en lavere grad program, vanligvis en bachelorgrad. Å velge å fortsette studien fordeler din karriere ved å gi deg ferdigheter og kunnskap er nødvendig for å hoppe inn i avanserte stillinger.

Hva er en Master i restaurantdrift? Studenter som velger å studere restaurant ledelse er utstyrt med alt nødvendig for å drive en restaurant eller spisested. Kurs ofte fokus på virksomhetselementer, inkludert entreprenørskap og markedsføring, mat forberedende konsepter, sanitær, og ledelsesmessige samt administrative evner. Det er også vanlig for elevene å lære mellommenneskelige kommunikasjonsferdigheter for å kommunisere med kunder.

Den primære måten studenter nytte av å tjene en Master i restaurantdrift er ved å få spesiell kompetanse for sine karrierer.Holde en mastergrad ofte tilsvarer en høyere lønn, og de oppkjøpte ledelse og kommunikasjonsevner gjelder for nesten alle posisjoner.

Kostnaden for undervisning og andre avgifter varierer ganske mye. Det er mange faktorer, slik som bestemt skole, program, lengde på studiet, student status, og land, som bestemmer dine utgifter. Før innmelding er det lurt å gjøre grundige undersøkelser og finne ut hvilket program som er best for deg.

Mens de yrker som er mulig å oppnå med en Master i restaurantdrift er svært spesifikk, er det fortsatt flere alternativer tilgjengelige for deg. Det er mest vanlig å forfølge en ledelsesmessige eller lederstilling i en eksisterende virksomhet, slik som restaurantsjef, catering manager, mat gjestfrihet spesialist, eller markedsføring analytiker. Andre velger å bli entreprenører og åpne og drive sin egen restaurant. Det er også mulig å gå inn i feltet av konsultasjon og gir ekspertråd til andre eiere eller operatører.

For å fortsette din utdanning, finne programmet som dekker dine spesifikke behov. Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.