We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

3 Master Programmer i Naturvitenskap Kjemi Rettskjemi 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Naturvitenskap
  • Kjemi
  • Rettskjemi
Studieretninger
  • Naturvitenskap (3)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Naturvitenskap Kjemi Rettskjemi

Etter en bachelorgrad, gir en mastergrad studentene mulighet til å forfine sin utdannelse og ferdigheter i sitt fagområde. Avansert faglig og praktisk arbeid, samt et mer spesifikt fokus, kan gi studentene det de trenger for en høyere karriere.

Hva er en Master i Forensic Chemistry? Dette programmet trener studentene i laboratoriemetoder for å undersøke og rekonstruere kriminalitetsscener ved hjelp av kjemisk analyse. Den typiske læreplanen bygger på studentens bakgrunn i kjemi og bruker den til å evaluere bevis, ved hjelp av forskningsinstrumenter og laboratorieutstyr. Studentene kan fokusere på spesifikke fag, for eksempel sporbevis som jord eller glass, biologi eller toksikologi, med supplerende kurs knyttet til dette fokuset.

Gjennom å skaffe seg en master i rettsmedisinsk kjemi, kan elevene finpudse analytiske og problemløsende ferdigheter som blir verdifulle gjennom livet deres. De kan også bygge sine evner i muntlig kommunikasjon og teknisk skriving, både nødvendige for å formidle sine funn i laboratoriet.

Kostnadene ved å ta en master i rettsmedisinske kjemi er avhengig av institusjonen som tilbyr programmet, slik at elevene skal sørge for å finne informasjon om den aktuelle skolen og forventede studieavgift. Vanligvis kan en heltidsstudent fullføre programmet om ett år.

Kompetansen samlet gjennom en Master i Forensic Chemistry og anerkjennelsen av graden selv gjør studentene verdifulle kandidater i analytisk kjemikerstillinger både innenfor og uten rettsmedisinske vitenskap. Nyutdannede kan gå videre fra å jobbe som laboratorieassistenter til å ta på seg egne saker eller til og med å fungere som direktør for et forbrytelseslaboratorium, overvåke andre teknikere, utføre saksvurderinger og administrere laboratoriet. Andre kandidater finner i stedet arbeid i akademia eller lov.

En Master i Forensic Chemistry kan fås fra en av mange skoler over hele verden. For studenter som bor langt fra en skole eller søker en fleksibel tidsplan, er nettbaserte programmer et verdifullt alternativ. For å finne ut mer, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle ut hovedskjemaet.