Keystone logo

1 Master Programmer i Helsefag Medisin Medisin Rettsmedisin 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Helsefag
  • Medisin
  • Medisin
Studieretninger
  • Helsefag (1)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Helsefag Medisin Medisin Rettsmedisin

Tilbys til studenter med lavere grad, mastergradsprogrammer er tilgjengelige både eksternt og i mange land rundt om i verden. Avhengig av institusjonen, kan en mastergrad kreve en internship eller avhandling i løpet av studentens siste år eller akademisk semester.

Hva er en Master i Forensic Science og hva er det typiske læringsutbytte av det? Forensisk vitenskap innebærer studier av avanserte emner innen kriminologi, miljøforensikk, toksikologi, narkotikakjemi og andre relaterte områder. Disse programmene kombinerer ofte praktisk laboratorieopplevelse med teoretisk vitenskap, som gir en rik bakgrunn i kjemi, biologi og miljøstudier som de relaterer seg til dette spennende feltet. Spesialiseringer som tilbys sammen med denne graden inkluderer serologi, rettsmedisinske farmakologi, rettsmedisinske toksikologi og digitale rettsmidler.

Forensic science kandidater pleier å forbedre sin oppmerksomhet på detaljer og utvikle evnen til å analysere et bredt utvalg av materialer og produsere konkret informasjon. De kan også få den kompetansen som trengs for å vitne i rettssaker. Disse eiendelene posisjonen uteksamineres som forløperne i rettsmedisinske vitenskap og kan gjøre dem i stand til å utvikle lange, vellykkede karrierer.

Ingen to programmer har samme studieplan eller avgiftsplan. Blant annet bør en student undersøke tid og budsjettkrav for et program for å sikre at det oppfyller hans eller hennes mål.

Forensics er et spennende felt og kompetanse innen det kan åpne banen til mange næringer. Selv om de fleste er kjent for å jobbe sammen med rettshåndhevelse, er rettsmedisinske forskere også viktige søyler innen genetikk, kliniske laboratorier og utdanning. Nyutdannede kan finne arbeid som toksikologer, analytiske kjemikere, laboratorie teknikere, og selvfølgelig som rettsmedisinske forskere. Denne graden kan også brukes til å supplere kvalifikasjonene for høyere utdanning karriere og annet arbeid innen straffelov.

Fullføre en Master i rettsmedisinske vitenskap kan ta ett til fire år og kan innebære lokale universitets klasser eller online kurs. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.